Щастие, според науката: 8-те правила за щастлив живот

Щастието е нещо, към което всеки се стреми, но понякога може да се чувства недостижимо. Има обаче научно доказани хакове, които могат да ви помогнат да повишите нивата си на щастие и да водите по-пълноценен живот.  Като включите тези хакове за щастие в ежедневието си, можете да увеличите цялостното си щастие и да водите по-пълноценен живот. Не забравяйте, че щастието е пътуване, а не дестинация, така че бъдете добри към себе си и се наслаждавайте на процеса. Ето осем правила за щастие, подкрепени от науката, които всяка жена трябва да знае:

1. Практикувайте благодарност: Изследванията показват, че редовното практикуване на благодарност може да повиши нивата на щастие и да подобри общото благосъстояние. Отделяйте време всеки ден, за да помислите за нещата, за които сте благодарни, независимо дали е подкрепящ приятел, красив залез или вкусна храна.

2. Движете се: Доказано е, че упражненията подобряват настроението и повишават чувството на щастие. Дори само кратка разходка или бърза тренировка може да помогне за освобождаването на ендорфини, естествените химикали на тялото, които ви карат да се чувствате добре.

Останалите хакове вижте в галерията ни!

6 правила за щастлив живот от учените

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол