Шеф Манчев показа любимата си: "Любовта е вдъхновение"

Любимецът на всички ни - шеф Иван Манчев разкри в предаването "На кафе" по NOVA, че настоящият сезон на "Черешката на тортата" ще извади участниците им от зоната на комфорт и ще предложи нови обстоятелства в кулинарното реалити.

Всеки нов сезон на вече култовото шоу, ни дава нови идеи за рецепти и показва известните личности на България като домакини и кулинари, като всеки се бори да вземе заветните 40 точки и да бъде награден с плакета от шеф Манчев, като и това лято няма да е по-различно.

Въпреки че е едно от най-разпознаваемите ТВ лица, кулинарният гуру рядко говори за себе си и личния си живот, но този път сподели пред репортера на Гала колко са важни за него принципите в живота, които слага на първо място, дори пред чувствата.

Отвореният му комуникативен характер е предпоставка за широкото обкръжение на шеф Манчев и много верни приятели, но като най-голямо вдъхновение за себе си, той откроява любота. Жената до него не обича светски шум и бяга от камерите, но сподели, че любимият ѝ успешно балансира между кариерата и семейството.

Цялото интервю можете да видите в линка от "На кафе" по-горе, а тук сме събрали галерия с актуалните снимки на шеф Иван Манчев и семейството му!

Щастливото семейство на шеф Иван Манчев

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти