Саня Армутлиева: Обичам да се провалям

Сещам се този великолепен формат X Factor, където всъщност се крие и тайната на успеха. Мисля, че форматът е гениален заради това, че рисува това на какво трябва да прилича един артист - на толкова много неща. Това каза тази сутрин в предаването ,,На кафе“ по NOVA Саня Армутлиева.

,,X Factor не го е имало в ефира на NOVA вече много години и въпреки всичко, артистът такъв, какъвто трябва да бъде сега, е още по-комплексна фигура. Чудя се, ако X Factor го имаше или ако ще го има, какво ще търсим? Защото един артист вече трябва да е толкова много неща. Може би 10 пъти повече неща от това, което трябваше да бъде, когато последния път го имаше предаването“, допълни Армутлиева.

s
Снимка: NOVA

Според нея всички трябва да продължават да учат, да творят, да си пазят мечтите.

,,Аз търся радостта във всеки ден. Искам да постигам неща, искам да отварям врати. Колкото се може повече врати, на колкото се може повече хора. Мисля, че това е много хубава задача“, добави още тя.

 

саня армутлиева
Снимка: NOVA

Саня споделя, че обича да се проваля, защото е научила, че провалите са много важни за успеха: ,,Като се затвори врата под носа ми, затварям очи, поемам дъх и продължавам напред. И после се отваря една, а може би две врати“

Вижте пълното видео от предаването ,,На кафе“ по NOVA във видеото по-горе!

Още материали от ,,На кафе": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол