Приказното място в Родопите, където да отидете (ВИДЕО)

Обичаме Родопите. Това магично местенце ни изненадва с природните си красоти, а и не само - където и да отидеш, все ще се натъкваш на невероятна красота. 

Отиваме на разходка до едно чудно и прекрасно място в Родопите, все едно, излязло от приказките. Комплекс Гераница.

Намира се на два километра от село Горна Арда, близо до гръцката граница и е изходна точка към пътеката за Изворите на река Арда.

За него ни разказват колегите от "На кафе" по NOVA, а ние с любипитство се разровихме из социалните мрежи, за да разгледаме снимки и отзиви на любителни на Родопите.

Така една дама казва:

"Ще ви отведа на още едно вълшебно и приказно място- комплекс " Гераница". Думите ми бледнеят, ние попаднахме в приказка, но не измислена, а реална, простичка, битова, мила, стара, цветна и скъпа на сърцето! Нагостиха ни, отморихме , а аз направих доста снимки, впечатлена бях как от всеки предмет, може да се направи атракция. Гераница се намира на около 1,5 км от центъра на с. Горна Арда. Пътят е черен, но може да се стигне и с високопроходима кола. Комплексът е атрактивен, всеки кът е много китен и интересен, има и образователни елементи, защото по стените висят хербаризирани билки с кратко описание, а също и мъдри, и забавни мисли. Обаятелно място, там човек отмаря и само се наслаждава! В ТОП 10 е на посещаваните места от мен!"

А друга споделя:

"Да попаднеш в приказка! В приказка на сред Родопите! Комплекс Гераница! Намира се в  Горна Арда! Всичко там е направено с много любов! Разхождаш се и имаш чувството ,че от накъде ще изкочи я някой джудже, я някоя фея! Еххх, каква красота!"

Повече - вижте във видеото

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти