От Холивуд до OnlyFans: Звезда от "Семейство Сопрано" с профил в еротичната мрежа

52-годишната звезда от известния сериал "Семейство Сопрано" Дреа де Матео изненада феновете си като сподели, че има профил в социалната мрежа за еротично съдържание OnlyFans и шокира, обяснявайки, че нейният 13-годишен син редактира снимките й вместо нея.

Темата обсъдиха панелистите в "На кафе" по NOVA тази сутрин.

Говорейки с домакините на подкаст шоу, в което участва, тя започна да се извинява на децата си, които в този момент са от другата страна на вратата.

„Блекджек и Алабама - съжалявам, наистина съжалявам", казва Де Матео.

Актрисата след това дори допълва, че не знае защо не се е сетила за това по-рано. И въпреки че получава сериозна негативна реакция от хората в интернет, актрисата казва, че децата й са я насърчили да се присъедини към платформата.

„Децата ми бяха тези, които казаха „Направи го“. Преди имах много пари. И тогава, изведнъж, останах без работа. Никога не съм бил от типа актьори, които са приемали роли само за да останат в бизнеса. Буквално започнах с OnlyFans, за да изхраня семейството си.“

Родената в Италия Дреа де Матео стана известна с работата си в популярни американски телевизионни предавания. Андреа Дона "Дреа" де Матео е родена на 19 януари 1972 година. Впоследстие семейството й се премества в САЩ. Детството й премикнава в Куинс, а после живее с майка си и баща си в Манхатън, Ню Йорк.

Образование получава в Университет по изкуствата в Ню Йорк, а после се отдава на киното. Първоначално се снима в малко известни независими филми. После получава на късмет роля в "Семейство Сопрано". 

От Холивуд до OnlyFans: Звезда от
На кафе с Edna

От Холивуд до OnlyFans: Звезда от "Семейство Сопрано" с профил в еротичната мрежа

52-годишната звезда от известния сериал "Семейство Сопрано" Дреа де Матео изненада...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти