Орлин Павлов за музиката: Не е лесен процес, изисква се доверие

Тази сутрин Орлин Павлов гостува в предаването „На кафе“ по NOVA и сподели много за своите музикални и актьорски проекти, както и за личните моменти от това лято. Той разказа за предизвикателствата при създаването на музика и какво означава за него да работи с правилните хора.

„Не е лесен процес. Изисква се доверие. Всеки трябва да даде своя талант и да изрази какво мисли и чувства чрез музиката. Това е много интимен момент.“

Тази година за Орлин е била изпълнена с динамика – от музикални участия до филмови проекти. Той разкри, че е участвал в два филма, един от които е българо-италианска продукция с елементи на мистерия и ужаси. С голям ентусиазъм сподели, че подобен филм не е правен отдавна в България и с нетърпение очаква да види крайния резултат. Във филма участват актьори като Мак Маринов и Борко Чучков.

Орлин не пропусна да разкаже за своето семейство си и колко специално е било лятото за тях. Те прекарали време край Созопол, наслаждавайки се на морето и басейна с малката му дъщеричка, която вече показва талант за плуване. „Беше трудно да си тръгнем, защото тя знаеше, че се разделяме с лятото“, сподели Павлов, но добави, че вече посещават уроци по плуване, защото малката много обича водата.

Освен това талантливият мъж е прекарал време на село със своята майка. Там те си припомнили стари спомени и пели песни от нейния репертоар. „Майка ми е извор на страхотни истории“, сподели той, обяснявайки колко много тя го е вдъхновила в живота и кариерата му. Една от дилемите му в момента е дали да възстанови старата къща на село, която е построена през 1878 година от неговия пра-прадядо.

Орлин завърши интервюто, споделяйки плановете си за предстоящи музикални събития. Той ще участва в концерти с Софийския духов оркестър, както и с Еделина Кънева и диригента Юлия Дамянова. Планира също коледен концерт в Русе и в София.

За да видите пълното интервю с Орлин Павлов и да чуете всички негови разкази, изгледайте видеото по-горе!

Орлин Павлов на гости на Edna.bg

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти