Официално е: Ето новият мъж до Анджелина Джоли (СНИМКИ)

анджелина джоли
Снимка: Getty Images

През уикенда Анджелина Джоли създаде шум около себе си заедно с британския рапър и политически активист Акала, като официално затвърди връзката им в Instagram. 49-годишната Джоли беше домакин на парти в Ню Йорк за своята модна компания Atelier Jolie. Историята коментираха и панелистите в "На кафе" по NOVA.

Докато Акала беше забелязан на снимките от събитието, на които беше и носителката на Оскар, спекулациите вече се въртят от месеци относно състоянието на връзката им. Джоли и Акала бяха виждани заедно на различни публични събития, което доведе до слухове, че са нещо повече от приятели. Въпреки това източници, близки до актрисата, настояват, че връзката им е чисто платонична, изградена върху споделени интереси в активизма и хуманитарната работа.

джоли
Снимка: Getty Images

Поява на филмовия фестивал в Ню Йорк

Два дни преди събитието Atelier Jolie, Джоли и Акала присъстваха на 62-ия филмов фестивал в Ню Йорк за премиерата на филма на Джоли, "Мария". Двойката беше забелязана в зала "Алис Тъли" в Линкълн център и макар да пристигнаха поотделно, многократните им появявания заедно подхраниха клюките.

анджелина джоли
Снимка: Getty Images

Джоли и Акала: Година на публични изяви

Слуховете за връзката на Джоли и Акала се появиха за първи път през май миналата година, когато бяха видени на литературния фестивал Calabash в Ямайка с дъщерите на Джоли, Захара и Шайло. Очевидец описа Акала като „голям защитник“ на семейството на Джоли, а последвалите наблюдения, включително вечеря в Милано, само добавиха щрихи към спекулациите. Взаимодействията им на Международния филмов фестивал във Венеция през август изведоха предполагаемата романтика на международната сцена.

Въпреки честите излизания заедно, запознати твърдят, че Джоли все още е необвързана и се е съсредоточила върху работата и семейството си. Списание People съобщи, че Акала, чието истинско име е Кингсли Джеймс Маклийн Дейли, всъщност има връзка с бизнес партньорката си Шанел Нюман. Нюман, който е съосновател на компанията за хип-хоп Шекспир на Акала, също е присъствал на няколко от тези събития. 

Едно разбито семейство: вижте как се промениха децата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Повече от просто приятелство?

Докато Акала и Джоли споделят дълбока отдаденост към социални и хуманитарни каузи, някои доклади твърдят, че двамата са развили силна лична връзка през годините. Те са си сътрудничили по проекти, насочени към глобални проблеми като правата на човека, като Джоли често говори високо за художника и активиста. Въпреки това, Джоли остана мълчалива за състоянието на връзката си, което доведе до продължаване на интриги.

Като допълнение към сложността, "In Touch" наскоро съобщи, че Джоли е свързвана с композитора на Бродуей Джъстин Левин. Левин и Джоли бяха видени на няколко събития заедно, включително събиране в Ню Йорк за мюзикъла *The Outsiders*, който Джоли продуцира. Някои източници спекулират, че Джоли се е виждала тихо и с Акала, и с Ливайн, въпреки че други настояват отношенията да останат професионални.

От лошо момиче към дама от класа: модната еволюция на Анджелина Джоли

Животът на Джоли след Брад Пит

След шумния си развод с Брад Пит, Джоли запази личния си живот до голяма степен личен. Раздялата на бившата двойка се разигра публично през годините, засягайки шестте им деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиен и Нокс. Съвсем наскоро Шайло изостави фамилното име на баща си, избирайки Шайло Нувел Джоли, ход, който влезе в заглавията предвид продължаващата семейна драма.

Въпреки че според съобщенията Пит е продължил с дизайнерката на бижута Инес де Рамон, състоянието на връзката на Джоли остава открит въпрос. Дали връзките й с Акала или Левин ще се превърнат в нещо повече, предстои да видим, но засега актрисата изглежда фокусирана върху децата си, хуманитарната си дейност и творческите си начинания с Atelier Jolie.

Тъй като слуховете продължават да се носят, връзката на Джоли с Акала служи като напомняне за нейните дълбоки връзки с активизма и нейния ангажимент да използва своята платформа за добро - независимо дали това включва близко приятелство с колега хуманитарист или нещо повече.

Вижте повече за новият мъж до Анджелина във видеото от "На кафе"

Прочетете още: 

Официално е: Ето новият мъж до Анджелина Джоли (СНИМКИ)

На кафе

На кафе с Edna

Официално е: Ето новият мъж до Анджелина Джоли (СНИМКИ)

През уикенда Анджелина Джоли създаде шум около себе си заедно с британския рапър и политически ак...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти