Никол Кидман отказа повече оргазми: Вижте най-смелата ѝ роля досега (ВИДЕО)

На 57 години Никол Кидман продължава да се противопоставя на очакванията в дългата си десетилетия кариера. В най-новия си филм Babygirl актрисата, носителка на Оскар, се захваща с една от най-дръзките си роли досега, оставяйки публиката и критиците да се вълнуват. Но дори за опитна звезда като Кидман, интензивната еротична драма я тласна към нови граници.

Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините

Предизвикателна роля

В откровено ново интервю Кидман разказа за емоционалните и физическите предизвикателства на заснемането на изпепеляващите сцени за Babygirl. Филмът, който изследва сложната връзка между влиятелен главен изпълнителен директор и нейния млад стажант, поставя актрисата в уязвими, интимни ситуации, каквито тя никога преди не е преживявала на екрана. С участието на Антонио Бандерас и Харисън Дикинсън, филмът изпитва нейната издръжливост.

„Имаше огромно количество споделяне и доверие“, сподели Кидман. „Имаше моменти, когато снимах, когато си мислех: „Не искам повече да изживявам оргазъм“. На моменти беше съкрушително и просто не исках да бъда докосвана.“ Емоционално заредените сцени, които се фокусират до голяма степен върху аферата между героя на Кидман Роми и нейния стажант Самуел, тласкат актрисата до предела на възможностите. „Беше толкова присъстващо през цялото време за мен, че беше почти като прегаряне“, призна тя.

Въпреки тези предизвикателства, представянето на Кидман вече спечели одобрението на критиците. След премиерата на филма на филмовия фестивал във Венеция през август, където тя спечели наградата за най-добра актриса, Babygirl е приветствана като едно от най-смелите й изпълнения досега.

Преминаване на граници в нейната кариера

Кидман винаги е била известна със своя безстрашен подход към актьорската игра, с желание да изследва сложни, емоционално наситени герои. С Babygirl тя навлиза в нова територия, позовавайки се на желанието си да изследва непознати пространства в кариерата си. „Винаги съм бил в търсене като актьор, винаги съм се питала къде не съм била? И това беше област, която никога не бях изследвала.“

Приказката на Никол Кидман и Кийт Ърбън

Филмът, режисиран от Халина Рейн, е вдъхновен от емблематични еротични трилъри като Basic Instinct. Рейн иска да разкаже история за жена, която изследва своите желания и сила, черпейки от истории от реалния живот, като тази на жена, която никога не е изпитвала сексуално удоволствие по време на 25-годишния си брак.

Кидман е привлечена от проекта заради уникалния му разказ и възможността да работи с жена режисьор. „Имаше огромни грижи от всички нас. Бяхме много нежни един към друг“, каза тя за сътрудничеството си с Рейн, Бандерас и Дикинсън.

Баланс между кариера и семейство

Въпреки интензивната тема, Кидман остава на земята, благодарение на семейството си. Тя е омъжена за кънтри звездата Кийт Ърбан от 18 години и имат две дъщери, Сънди Роуз, 15, и Фейт Маргарет, 13. Кидман разкри, че приемането на такава провокативна роля изисква разбирателство със семейството ѝ.

„Когато имате семейство у дома, трябва да има споразумение, в което казвате: „Ще се потопя в този артистичен живот и имам нужда да ме пуснете там“, обясни тя. „Но има пускане и след това връщане към реалността, след като снимките приключат.“

Кариера на смели избори

Това не е първият път, когато Кидман приема еротична или провокативна роля. През 1999 г. тя играе известна роля в Eyes Wide Shut заедно с тогавашния й съпруг Том Круз във филм, който изследва по-тъмната страна на сексуалността. Двамата бяха женени от 1990 до 2001 г. и имат две деца, Бела и Конър.

Но Babygirl се отличава като най-смелият проект на Кидман досега. Филмът е сравняван с нейната скорошна работа в The Perfect Couple, в който тя споделя напрегната секс сцена с колегата си Лив Шрайбер. Babygirl обаче навлиза по-дълбоко в психологическите аспекти на желанието и силата, което го прави един от най-интензивните филми в нейната кариера.

Трейлърът и сюжетът

В официалния трейлър на Babygirl зрителите виждат нарастващото напрежение между героя на Кидман, Роми, и нейния млад стажант, Самуел. Роми, успешен изпълнителен директор, започва афера със Самуел, ход, който заплашва да разнищи нейния професионален и личен живот. Филмът изследва темите за власт, контрол и освобождение, докато Роми все повече се привлича към Самуел, въпреки че знае рисковете.

Докато тяхната афера се задълбочава, трейлърът загатва за динамиката на силата в играта. „Мисля, че имам власт над теб“, Самуел казва на Роми в една сцена. Напрежението ескалира, когато Самуел се намесва в живота на Роми по неочаквани начини, включително появявайки се на семейната маса за вечеря без предупреждение.

Вижте повече във видеото от "На кафе"!

 

 

Никол Кидман отказа повече оргазми: Вижте най-смелата ѝ роля досега (ВИДЕО)
На кафе с Edna

Никол Кидман отказа повече оргазми: Вижте най-смелата ѝ роля досега (ВИДЕО)

На 57 години Никол Кидман продължава да се противопоставя на очакванията в дългата си десетилетия...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти