Наследство: Дъщерята на Синди Крауфорд облече култова нейна рокля на червения килим

В света на модата има малко двойки като супермодела Синди Крауфорд и нейната дъщеря, актрисата и модел Кая Гербер. Тези талантливи жени споделят не само ДНК, но и страст към стила и любовта към модата. Наскоро Кая отдаде почит към стила на майка си, като пресъздаде една от най-забележителните рокли на Синди – легендарната бяла рокля на Hervé Léger, носена на наградите на Академията през 1993 г.

На премиерата на новия си филм Shell на Международния филмов фестивал в Торонто, Кая Гербер направи впечатляваща поява, облечена в емблематичната рокля на Hervé Léger, която първоначално е носила майка й, Синди Крауфорд. Роклята, която сега е на повече от 30 години, демонстрира вечната красота и непреходна елегантност, които идват с дизайните на Hervé Léger. За да завърши външния вид, Кая добави бели обувки с остри върхове, часовник Omega и бижута от диамантената ретро колекция на майка си. Визията и уважението към майка ѝ обсъдиха и панелистите в "На кафе" по NOVA, тази сутрин.

кая гербер
Снимка: Getty Images

Кая Гербер не за първи път отдава уважение към стила на легендарната си майка. Тя често заема винтидж дрехи от гардероба на Крауфорд и ги включва в собствените си стилни изяви. В интервю за Harper's Bazaar тя сподели: „Определено вземам много от нейните винтидж тоалети, защото те са най-емблематичните за мен“. Това предаване на стил между поколенията подчертава дълбоката връзка, която съществува между Кая и Синди, както професионално, така и лично.

Неотдавнашното им сътрудничество беше очевидно на откриването на OMEGA House Paris във Франция. Докато Синди Крауфорд носеше елегантна черна миди рокля с деколте, Кая Гербер избра мини рокля с А-силует за своята поява. 

кая гербер синди крауфорд
Снимка: Getty Images

Кая Гербер продължава да гради успешна кариера в развлекателната индустрия, като наскоро отпразнува 23-ия си рожден ден. Сред предстоящите й проекти е комедийната драма Outcome, в която тя ще участва заедно с холивудски звезди като Киану Рийвс и Камерън Диас. С такъв впечатляващ списък от постижения зад гърба си и ярки перспективи напред, няма съмнение, че Кая Гербер ще продължи да прославя името на майка си, докато създава свое собствено място в света на модата и развлеченията.

Кая Гербер е изящна в черно за гала вечерта на Музея на Американската филмова академия

Елегантното пресъздаване на Кая Гербер на емблематичната рокля на Hervé Léger, носена от майка й, Синди Крауфорд, е трогателно свидетелство за уважението и възхищението, което тя изпитва към нея. Като следва стъпките на майка си и заема винтидж тоалети от нейния гардероб, Кая не само почита наследството на Синди, но също така утвърждава собствената си идентичност като влиятелна фигура в света на модата и развлеченията. Докато Кая продължава да процъфтява в кариерата си и да изгражда свой собствен път, тя несъмнено ще вдъхнови бъдещите поколения да ценят и празнуват наследството на онези, които са дошли преди тях.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти