Палаво признание: Най-странното място, на което Марго Роби е правила любов

Марго Роби очевидно е доста приключенски настроена, когато става въпрос за секс на открито. Актрисата успя да взриви интернет с откровената си изповед за най-странното място, на което е правила секс.

Този четвъртък в предаването "На кафе" по NOVA панелистите разказаха за палавите приключения на Марго Роби. Ако смятате, че парк, болница или паркинг са приключенски изпълнения в книгата ви, просто изчакайте, докато чуете за признанието на австралийската красавица.

Марго Роби с минирокля в Лондон

Бихте го очаквали повече от нейната героиня във филма "Вълкът от Уолстрийт" - Наоми, отколкото от зашеметяващата блондинка, която участва в прекалено розовия филм "Барби" миналото лято.

►Да организираш собствената си смърт: Марго Роби направи зловещо признание

Роби редовно е обсъждала какво е да снимаш снимаш секс сцени с холивудски звезди като Леонардо ди Каприо, но тя не обсъжда собствения си сексуален живот често, дори никак. Запазването му в тайна е напълно разбираемо, разбира се - но затова разкритието на 34-годишната за нейната странна дестинация за секс предизвика такъв смут сред феновете.

Много хора предположиха, че тя може да е пресъздала онзи интимен момент с колегата си Ди Каприо, където правят любов на легло, отрупано с пари, но Роби казва, че тази фантазия наистина „не е толкова бляскава, колкото звучи“.

Тя разкри, че е получила „милион порязвания от хартия“ по гърба си от фалшивите пачки пари, които са използвали на снимачната площадка за филма на Мартин Скорсезе, и се оплака, че гърбът ѝ е бил „покрит с хиляди червени драскотини “.

Така че това изключва двойно легло, покрито с долари, като най-странното място, на което тя е правила секс - някакви други предположения?

Честно казано, съмняваме се, че някой ще успее да разбере, тъй като това наистина не е нещо, което чувате всеки ден. Говорейки пред The ​​Sun през 2019 г., Роби казва: „На джет. Не движещ се джет, но във водата.“

Роби не разяснява каквито и да било съвети и трикове, които е използвала, за да направи това, и също не разкрива кой е късметлията, който се е присъединил към забавлението с нея. Съвсем възможно е това да е съпругът ѝ, британският режисьор Том Акърли.

Който и да е той, надали му е било скучно. 

Марго Роби като звезда от Златен Холивуд

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол