Миро с обич и нежно за съпругата му: Тя е невероятна

Голям концерт в зала 1 на НДК беляза края на турнето на Миро. Именно тогава беше представена за първи път на живо новата му песен "Нежен". Телевизионната й премиера пък беше в ефира на "На кафе" по NOVA.

Именно пред Гала в "На кафе" Миро разкри, че часове преди големия концерт той се разболял. Певецът вдигнал висока температура, но бързо се върнал в добра форма с някои добре познати хапчета срещу грипа и кратка дрямка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRO (@miro.bg)

"Перфекционизмът не хубаво качество, да си отличен в това, което правиш, е хубаво качество", коментира той по повод страхотния концерт, който зарадва публиката в петък. По думите му перфекционизмът краде от времето със семейството и близките. "Да направиш най-доброто, което можеш, това е съвсем различно. Перфекционизмът говори за личните ни несигурности", подчерта Миро.

Що се отнася до песента "Нежен", тя е резултат от успешното "кликване" между Миро, Кристиан Костов и Dexter. Миро разкри, че за парчето е бил необходим точно един час работа. Той описа Кристиан Костов като скромно момче, което обаче е изключително сигурно в себе си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRO (@miro.bg)

Във видеото на "Нежен" пък виждаме европейската, световна и олимпийска шампионка по художествена гимнастика Стефани Кирякова. "Да си шампион в нещо такова, те прави шампион и в много други неща, като живота например", сподели Миро по повод работата му с Кирякова. По думите му без нея видео клип в класическия смисъл просто нямало да има, а "Нежен" е щяла да е с лирик видео. 

Миро разказа и за една мечтана почивка - тази на гръцкия остров Корфу. Там той е бил със своята съпруга Елица и най-добрия си приятел Ники, който е и кум на двойката. Певецът сподели, че отдавна не са споделяли толкова много време заедно с Ники, а междувременно кумът на певеца се променил, но изцяло в положителна посока. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRO (@miro.bg)

Що се отнася до съпругата си, Елица, Миро я описа като "невероятна".

"Тя ме обича, но не обича Миро", пошегува се певецът.

Той разкри, че славата никога не я е блазнила и това е причината Елица да бяга от публичността и интервютата.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти