Мила Роберт: Избърсах си сълзите и си казах, че ще си вярвам

В предаването ,,На кафе“ по NOVA Гала покани Мила Роберт – изпълнителката, която предизвиква полюсни мнения сред обществото, но продължава да грее и да твори с пълна сила.

,,Много бях влюбена, когато написах тази песен. Бях на плажа и просто се появи някаква част от нея. След това поетапно я дописвах цялата в продължение на година и половина. Вдъхновение ми беше и моят много добър приятел Жоро Пеев, който си оперира очите и си махна диоптъра. Той вече имаше нови очи и виждаше. С всички песни в моя живот е така – има някаква малка идея, някакво семе, което се развива“, споделя Мила.

Мила Роберт и "Novi Ochi"

Тя разказва, че в тази песен всички са били режисьори, но и никой не е бил такъв: ,,Тогава просто позволихме процесът да ни заведе там, където трябваше да ни заведе. После и в постпродукцията дойде тази идея за очите. Всъщност помолихме хора в Интернет, в Instagram, моите приятели да ми пратят снимки на очите си. И супер много хора ни подариха очите си. И всъщност участват и във видеото“

,,Много ми беше интересно в САЩ и все още го сънувам. Даже снощи май сънувах, че съм там. Осъзнаваш колко си малък в някакъв такъв град. Аз предимно се чувствам много голяма, защото съм много висока. Осъзнах колко сме късметлии тук в България - имаме някакъв уют, който много хора нямат. Ние сме си като семейство всички“, допълва още талантливото момиче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Robert (@mila_robert)

Роберт споделя, че би живяла там за месец-два, ако има някакъв проект, който да следва, но би си живяла в България. Колкото повече пътува, особено в Америка, толкова повече осъзнава, че далече от дома не се чувства добре.

,,Имах участие в Карлово три часа след кацането ми в България. В деня на пътуването получавам съобщение от авиокомпанията, в което ми казват, че полетът закъснява с 30 минути. Отивам аз на летището и ми казват, че закъснението е дори един час и че аз нямам никакъв шанс да си хвана другия полет, но да не се притеснявам, че те ще организират абсолютно всичко“, разказва певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Robert (@mila_robert)

,,Започнах да плача и една стюардеса ми каза, че трябва да имам надежда, да не се притеснявам, че има шанс да го хвана. Отидох на едни седалки, продължих да си плача. Едно полско семейство ме попита защо плача и какво става. Аз им обясних, че трябва да се прибера вкъщи, защото имам важна работа, но имам надежда. Те ми казаха, че надеждата няма да стигне и трябва да имам вяра. Избърсах си сълзите и си казах, че ще си вярвам. И да, качих се на самолета и наистина пилотът успя някак си да направи тази магия. Закъсняхме само с 30 минути и успях да стигна за участието“, допълни тя.

Разказите на шармантната изпълнителка не спират дотук. Ето какво сподели тя за преживяването си на един от най-големите музикални фестивали в света – Coachella: ,,Там бях сама, откривах нови приятели и беше много забавно. Намира се в пустинята и мястото, където спях при един прекрасен човек, беше на 4 километра. Когато се прибирах вече нямах батерия и вървях в пълен мрак, някакви коли супер бързо минаваха, имаше гора. Така ми биеше сърцето, както никога досега. Но си вървях 4 километра в тъмното, по някаква изключително малка рокличка. Моментът, в който стигнах до дома, е от най-щастливите моменти. Това е поредна ситуация, в която ми се доказва, че когато имаш вяра, неща ще станат. Вярваш и се държиш здраво за вярата ти.“

Мила Роберт и "Novi Ochi"

Вижте пълното интервю на Мила Роберт пред Гала от ,,На кафе“ по NOVA във видеото по-горе!

 

 

Още материали от ,,На кафе":  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол