Лили Иванова за гадаенето на ръка, което предвещало успеха й (ВИДЕО)

Лили Иванова е една от най-уважаваните и популярни български певици. Родена на 24 април 1939 г. в град Кубрат, тя започва своята професионална кариера като медицинска сестра, преди да се превърне в икона на българската естрада.

От 1961 година Лили Иванова записва множество песни и албуми, и се радва на безгранична популярност както в България, така и зад граница. През 2004 година, в интервюто й за предаването "На кафе" по NOVA, Лили споделя едно интересно предсказание, което пациентката й баба Анифе ѝ прави на младини докато работи като медицинска сестра в Кубрат. 

Цитати от Лили Иванова

,,Баба Анифе лежеше болна от сърце в една таванска стая в Кубратската болница. Аз като по-млада винаги припках нагоре по стълбището, за да видя тя дали е добре и от какво има нужда. Един ден тя реши, че иска да ми види ръката. Аз се учудих. Тя ми каза, че това, което го работя днес, няма да го работя. И ще ходя много, ще пътувам по света. За това се сетих много години след като пеех. Вече бях станала певица", разказва певицата.

Интервюто в предаването "На кафе" разкрива още един аспект от живота и кариерата на Лили Иванова. В това него тя споделя, че въпреки критиките, които е получавала в началото на кариерата си, винаги е вярвала в себе си и е продължавала напред, като се фокусира над своята страст и усет към музиката.

,,В зала България имаше едно прослушване с комисия от доста известни музиканти, които се изказаха по мой адрес, че съм една певица без особен глас. Единственото нещо, което може да ми се признае, е чувството. Аз съм благодарна все пак, че са забелязали моите чувства. И това не е малко", шегува се Лили.

Цитати от Лили Иванова

„Никога не съм се интересувала дали ще спечеля и колко ще спечеля. Парите не са били най-важното нещо за мене. За мене е било най-важен моят успех, моето достойнство, моят авторитет и моят успех. Това са нещата, които са важни за мене и до ден днешен.“, казва още тя.

Вижте цялото емблематично интервю с Лили във видеото по-горе!

Още материали от ,,На кафе": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти