Какво "циментира“ връзката на Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц?

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц са една от най-известните и красиви светски двойки, които, въпреки предизвикателствата, са успели да изградят силна и щастлива връзка. Техният роман започва през 2021 г. и само две години по-късно те се сгодяват, но това, което най-много е „циментирало“ тяхната връзка, е съвместната им работа върху филми и творчески проекти, коментират панелистите в предаването ,,На кафе“ по NOVA.

Звездите не просто са заедно, те творят заедно. В предстоящия филм "Blink Twice", режисиран от Зоуи, Чанинг поема главната роля. Тази продукция се оказва решаваща за тяхната връзка. В интервю с Extra, Чанинг разкрива: „Работата с партньора може да е плашеща за мнозина, но за нас това беше нещото, което ни циментира по някакъв начин.“

Съвместната работа по "Blink Twice" е била изключително предизвикателна. Чанинг споделя, че това е един от най-трудните филми, по които е работил, но въпреки трудностите, той е намерил утеха и подкрепа в очите на Зоуи.

Чанинг Тейтъм, който вече има богат опит в личния и професионалния живот, предлага ценни съвети за всеки, който се чуди дали е намерил сродната си душа: „Ако мислите, че сте намерили правилния човек, намерете най-трудния възможен проект, който можете да подхванете заедно. Постройте къща, направете някакъв творчески проект и вижте дали ви харесва да го правите заедно“, споделя той.

Доза сексапил - Чанинг Тейтъм

Двамата са доказателство, че съвместната работа може да укрепи и задълбочи едни отношения. Техният опит показва, че творчеството и взаимното разбиране са ключът към успешната и щастлива връзка. Докато продължават да работят заедно, те не само създават незабравими филми, но и укрепват любовта си, показвайки на света, че когато си с правилния човек, дори и най-трудните предизвикателства могат да бъдат преодолени.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти