Иван Юруков: Между театъра и музиката (ВИДЕО)

Публиката познава Иван Юруков от знакови театрални представления, кино продукции и телевизионни участия. През 2018 година зрителите го видяха във филма „Дъвка за балончета“, както и в шоуто за преобразявания „Като две капки вода“.  Телевизионните зрители го обикнаха в ролята на доктор Деян Табаков в суперуспешната поредица "Откраднат живот".

От няколко години любимецът на родната театрална и кино публика съвместява актьорската си кариера с музикална такава. Групата му се казва "Терпентина" и наскоро издаде албум с десет парчета. 

На 15 септември - в неделя Иван Юруков кани почитателите на музикалната си кариера в "Кино Кабана", където ще направи горещ концерт с групата си. Актьорът-певец сподели с репортера на NOVA в предаването "На кафе", че освен познатите на феновете парчета от първия албум на групата, ще изпълнят и нови, които ще включат в предстоящия си албум. Входът е свободен, така че всички, които са фенове на авторската музика за душата могат да се забавляват в неделя с "Терпентина" в София.

"Двете сцени - музикалната и театралната са много различни, но когато човек има дуенде - нещата се получават!", разкри Юруков за двете си страсти.

Театралните фенове пък могат да видят Юруков в представлението "NEOдачници" в НТ "Иван Вазов" на 18 септември.

Според Иван разликата между актьорството и музиката е в интерпретацията. "На театралната сцена интерпретираме чужди мисли, докато на музикалната става въпрос за авторство.", казва той.

Вижте повече за предстоящото около актьорът Иван Юруков във видеото от "На кафе" по-горе!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти