Ивайло Захариев разкри, че жена му е била подложена на тормоз

Актьорът Ивайло Захариев за пръв път открито говори за неприятната ситуация, през която съпругата му Станислава Славчева е преминала – продължителен и изтощителен онлайн тормоз, продължил цели 6-7 месеца. В скорошно интервю в предаването „На кафе“ по NOVA, той сподели, че този натиск е бил изключително тежък, като всеки ден Станислава получавала обидни съобщения от различни профили, създавани с цел да ѝ навредят психически.

„Тормозът към нея спря преди около 3 години. Това беше жена от чужбина, която никога не е писала на български. Всеки ден създаваше нови профили и се опитваше да я обиди“, разказва Захариев. 

Този опит провокира актьора да говори и за рисковете в онлайн пространството, с които всеки трябва да е наясно. Захариев е категоричен, че социалните мрежи могат да бъдат място за позитивност и връзка между хората, но също така представляват платформа, която може да се използва за манипулация и тормоз. 

„Трябва да се внимава какво се публикува в социалните мрежи. В днешно време една публикация може да бъде свързана с много други и да се използва в лоша светлина“

Историята на Станислава е поредното напомняне, че онлайн тормозът е реален проблем, с който много хора се сблъскват, и който често остава незабелязан отстрани.

Ивайло Захариев разкри, че жена му е била подложена на тормоз

На кафе

На кафе с Edna

Ивайло Захариев разкри, че жена му е била подложена на тормоз

Актьорът Ивайло Захариев за пръв път открито говори за неприятната ситуация, през която съпругата...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти