Яна Титова и Алек Алексиев: По телефона връзката ни е най-хубава!

Яна Титова и Алек Алексиев бяха гости на Гала в "На кафе" по NOVA и разказаха за щурото си отминало лято. Двойката призна, че не са били заедно на море в последните пет години, но това лято са решили да си отделят специално време за себе си и децата си и да се сплотят около морския бряг, където къмпингуват.

Нарекли са сами оформеното малко кварталче в къмпинга улица "Скромност", където споделят почивката си с много близки приятели и деца им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YANA TITOVA (@yanatitova3)

Артистичната двойка се ожени преди една година на интимна церемония в Италия, заедно с най-близките си приятели и семейство. Въпреки, че Яна и Алек са заедно от много години, миналата година минават под венчило и това е запомнящ се момент в техния общ път. Първата годишнина празнуват разделени и през смях споделиха, че по телефона връзката им е най-хубава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YANA TITOVA (@yanatitova3)

И двамата в момента се завръщат постепенно към творческите си задължения, като Яна Титова ще е жури в предстоящия фестивал "Златна роза", а след това ѝ предстои старт на репетиционен процес в Младежкия театър "Николай Бинев". Именно там Яна е направила и своя дебют като актриса преди години и е спечелила първата си награда "Аскеер" за ролята си в "Три сестри", и сега пред режисьорския си дебют се вълнува много, призна тя пред Гала и зрителите на "На кафе".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YANA TITOVA (@yanatitova3)

Алек загатна, че им предстои общ проект под шапката на неговата продуцентска компания, но подробностите за сега са тайна. Повче за връзката им, любовта и работата вижте във видеото от "На кафе" по-горе!

Прочетете още: 

Асен Блатечки: Намерих жената до себе си! (ВИДЕО)

Яна Титова и Алек Алексиев: По телефона връзката ни е най-хубава!

БГ звезди

На кафе с Edna

Яна Титова и Алек Алексиев: По телефона връзката ни е най-хубава!

Яна Титова и Алек Алексиев бяха гости на Гала в "На кафе" по NOVA и разказаха за щурото...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти