Това е гадно! Кевин Бейкън за опита си да живее като "нормален човек" за ден

Актьорът Кевин Бейкън сподели в скорошно интервю за най-сложната роля в живота си. Ако си мислите, че става въпрос за някой холивудски филм, грешите. Той има предвид ролята на ... съвсем обикновен човек.

Този вторник в предаването "На кафе" панелистите ни разказаха за сложното преживяване на холивудската звезда. Бейкън споделя за момента, в който прекарва един следобед в пазаруване в туристическия търговски център Grove в Лос Анджелис и открива, че да си нормален човек не е толкова удовлетворяващо.

►33 години любов: тайната на Кевин Бейкън и Кира Седжуик за щастлив брак

Приказната любов на Кевин Бейкън и Кира Седжуик през годините

Звездата от „Аполо 13“ обясни в ново интервю за Vanity Fair, че често си е фантазирал как ще прекара деня си като неизвестна личност, но е осъзнал, че това не е толкова приятно, колкото е очаквал.

„Не се оплаквам, но имам лице, което е доста разпознаваемо“, каза Бейкън пред списанието. „Поставянето на шапка и очила би проработило само до известна степен.“

Така че той всъщност стига много по-далеч и посещава специален гримьор, който му прави протезна маскировка за целта. Поставят на Кевин нов нос, слагат му очила и изкуствени зъби, които го правят да изглежда неузнаваем.

„Никой не ме разпозна“, каза той, добавяйки, че докато се наслаждавал на този момент, хората започнали да го „бутат“ и „да не се държат добре“. 

Той се пошегува: „Никой не ми каза „Обичам те“.“

Бейкън дори споделя, че трябвало да изтърпи унижението да чака реда си на опашка.

„Трябваше да чакам на опашка, за да си купя, не знам, кафе или каквото и да било“, измърмори той. „Казах си: „Това е гадно. Искам да се върна към славата.“

Кевин Бейкън е бил звезда повече от половината си живот — участва в огромния хит от 1984 г. „Footloose“, когато е само на 26. Оттогава той се появява в десетки филми и телевизионни предавания.

►Да разбереш, че сте братовчеди след 30 години брак: странната история на Кевин Бейкън и Кира Седжуик

Миналия месец Бейкън и съпругата му Кира Седжуик се появиха на червения килим на премиерата на новия филм на Кевин, „MaXXXine“ заедно с децата си - синът им Травис, на 35, и дъщеря им Соси, на 32.

Кевин и Кира са женени от 1988 г. „Наистина сме късметлии. Извадихме късмет наистина млади“, каза тя пред Page Six през март . „[Но], знаете ли, това е работа. Винаги ще има работа. Едно толкова дълго партньорство изисква много от вас. … Чувствам се като жена с голям късмет.“

Приказната любов на Кевин Бейкън и Кира Седжуик през годините

Още материали от ,,На кафе": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти