Неуважително! Фен се опита да снима под роклята на Шакира по време на изпълнение (ВИДЕО)

Шакира, една от най-обичаните латино поп звезди, наскоро стана жертва на неприятен инцидент по време на нейно изпълнение в нощен клуб в Маями. Докато разклащаше бедрата си в типичния за нея стил и представяше новия си сингъл Soltera, атмосферата в заведението рязко се промени, когато певицата забеляза, че фен в публиката снима под роклята ѝ. Тази сутрин панелистите от предаването "На кафе" по NOVA коментираха случилото се.

На кадри от случката се вижда как 47-годишната колумбийска звезда многократно дърпа роклята си надолу, като в един момент губи търпение и отправя категоричен жест към нарушителя. Въпреки опита да контролира ситуацията, певицата в крайна сметка напуска сцената разочарована, за да избегне по-нататъшни конфликти.

Видеото от инцидента бързо се разпространи в социалните мрежи, където феновете на Шакира изразиха подкрепа и възмущение от случилото се. Някои от тях отбелязаха, че подобно поведение е недопустимо, особено спрямо артисти, които дават всичко от себе си за своите почитатели. Други обаче, не пропуснаха да коментират, че сцената, на която Шакира танцува, и късата ѝ рокля са допринесли за недоразумението.

Въпреки че инцидентът не доведе до сериозни последствия за звездата, мнозина продължават да изразяват своето мнение онлайн, подкрепяйки идеята за по-строги мерки за защита на личното пространство на артистите по време на техните изяви.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти