Деца и интернет? Ева Мендес и Райън Гослинг са твърдо против

Всеки родител знае какво изкушение е да се даде телефон с интернет на дете. Но и всеки родител знае, че това не е най-доброто решение. В това са убедени и звездните родители Ева Мендес и Райън Гослинг, на чиито деца достъпът до интернет е забранен. 

Темата коментираха и панелистите в "На кафе" по NOVA тази сутрин.

Холивудската двойка има две момичета - Есмералда на 10 г. и Аманда на 8 г. И двете се обучават у дома и растат в по-различна среда от останалите си връстници.

"Да дам на децата ми да ползват интернет и да им кажа "о, потърси нещо", за мен е равно на това да им кажа просто "о, отиди на улицата през нощта, ще се оправиш", споделя Мендес, цитирана от Fox News. 

Актрисата признава, че това вероятно звучи малко крайно, но и допълва, че усеща, че това е правилният начин. Ева Мендес и Райън Гослинг са привърженици на т.нар. "осъзнато родителство", в което се дава приоритет на връзката между родител и дете пред простото спазване на правила. 

Есмералда и Аманда освен вече споменатото, не живеят в Холивуд. "За Райън и Ева най-важни са момичетата. Всичко останало е на второ място. Семейството напусна Лос Анджелис, за да живеят далеч от Холивуд, те просто не искат децата им да са сред децата на другите знаменитости", коментират близки до двойката. 

Доказателство за това е и фактът, че Ева Мендес се отказа от успешната си актьорска кариера, за да се посвети на отглеждането на децата си. Това се случи непосредствено преди голямата им дъщеря да се появи на бял свят. 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти