Дара Екимова: Сърцето ми вече е отворено

В ефира на ,,На кафе“ по NOVA ни срещнаха с Дара Екимова веднага след наградите на БГ радио. Ето какво сподели тя за приза: ,,Наградата БГ изпълнителка е супер специална за мен, защото това значи, че съм имала една много добра година и съм била доста успешна. И хората са го оценили."

,,Всички жени, които бяха номинирани тази вечер за БГ изпълнителки, винаги са били мои вдъхновения - Мария Илиева, Михаила Филева, с която имаме общо парче, което също е сбъдната мечта, Дара, обожавам Дара, Тони Димитрова“, допълва тя.

Екимова споделя, че това, което ѝ се случва, е много приятно: ,,Не е нещо, което ти се случва всеки ден. Така че съм благодарна, че съм жива. Благодарна съм, че вдъхновението е в сърцето ми.“

,,Мисля, че сърцето ми вече е отворено. Отворих го, за да е напълно свободно. Не винаги съм абсолютно отворена и това е съвсем в реда на нещата. Не смятам, че трябва да си слагаме прегради. Понякога светът ни е неконтролируем и има моменти, в които съм по-интровертна, в които съм затворена, в които не искам да си говоря с никой“, допълва певицата.

Тя смята, че при всеки, който има преграда пред себе си, със сигурност това е един защитен механизъм: ,,Да не бързаме да съдим хората за това, което показват на пръв поглед, защото не на всеки му е лесно да дойде, да си говори с всеки, да бъде навсякъде и то душата на компанията. Някои хора имат по-дълъг път, докато стигнеш до душата им. Така че всеки е различен. Абсолютно смятам, че ключът към това да стигаш до публиката е абсолютната автентичност.“

,,Любовта е някаква стихия, която те завихря, но зависи от теб дали ти ще я яхнеш и как ще го направиш. Така че просто се моля за още вдъхновение, за още любов и за високи вълни, от които да ме е страх, но да се хвърлям“, заключва Екимова.

Вижте цялото интервю от ,,На кафе“ по NOVA във видеото по-горе!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол