Човек на Лео Меси влиза в „Игри на волята”

Български актьор, участвал в американска реклама за Супербоул с Лионел Меси, влиза в “Игри на волята”. Станислав Христакиев е един от 24-те нови участници, които ще стъпят на Арената на най-мащабния риалити формат в България по време на старта на шоуто на 14 септември от 20:00 часа по NOVA. Още с влизането в екстремното предаване, те ще се сблъскат в жестока битка за територии.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

Продуцентът на “Игри на волята” Витомир Саръиванов сподели за новия сезон в “На Кафе”:

„Зрителите трябва да знаят, че е различен сезон, сниман на различно място. Всичките локации са нови, по-красиви и по-добри от предишните. На Северното Черноморие е страшно красиво и различно. Освен различно, е и много по-тежко за участниците. Условията за живеене са по-сурови от предишните, битките - също. Има една допълнителна Арена, на която ще се провеждат сблъсъците. Тя е огромна - новата MAD MAX арена, където всичко е индустриално. Разполагаме с огромни препятствия, за които се изискват специални осигуровки. Северът е по-непознат и това има своето обяснение, тъй като е по-далеч и по-трудно се стига до него. Това не важи за нашите фенове, които искат да гледат снимките и продължават да идват на терен.“.

На 14 септември ще е премиерата на новия сезон на подкаста на “Игри на волята” - „След Игрите". Дигиталната поредица има нов водещ - най-добре класиралата се жена в екстремното риалити Ваня Запрянова.

Любимката на феновете на “Игри на волята” ще посрещне в студиото най-интересните участници от сезон 6, а гости в премиерния епизод ще са звездите от сезон 5 - Денислава Велкова и Мартин Николов - Елвиса.

Най-вълнуващите моменти на Дени в "Игри на волята"

“Игри на волята” ще продължи в неделя с втора зрелищна битка, в която две нови племена ще влязат в директен сблъсък на Арената. Едно от племената ще продължи в надпреварата, а другото ще се раздели с “Игри на волята” още на старта.

Гледаме началото на сезон 6 на “Игри на волята” на 14 септември от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти