Астро прогноза за седмицата: ставаме по-дребнави, критични и заядливи

Време е за седмичната астрологична прогноза на Вихра в предаването "На кафе" по NOVA!

Според нея днес е спокоен ден, въпреки че има някои аспекти, които могат да ни повлияят. Луната е в знака на Лъва, което винаги означава, че сме оптимистично настроени, имаме желание да покажем себе си. Времето е подходящо за забавления. Ще имаме много енергия заради хубавия аспект на Марс с Луната.

Седмичен хороскоп за 13-19 май

В сряда Луната ще направи напрегнат аспект към съвпада на Слънцето и Уран – внимавайте да не попадате в конфликти ситуации и спорове. При хората, при които животът тече хармонично, такива аспекти се проявяват като прилив на енергия. Важното събитие, което се случва в този ден, е че Меркурий преминава в знака на Телеца. Ще станем много по-спокойни и лежерни, ще взимаме стабилни решения. Няма да я има вербалната агресия, която ни носеше Овенът преди това, но няма и да бъдем толкова гъвкави, защото Телецът държи на стабилността. Това ще продължи до 3 юни, хубав период е за земните знаци – Телец, Козирог и Дева.

На следващия ден Луната преминава в знака на Девата – предстоят два дни, подходящи за работа, която изисква да бъдем детайлни, внимателни и концертирани. В ниските си проявления Девата може да ни направи по-дребнави, критични и заядливи. Времето е подходящо да почистите пространството около себе си и да си направите рутинни прегледи.

Годишният ХОРОСКОП за 2024-та на Edna.bg

В петък предстои неприятен аспект на Меркурий с Плутон. Ако има някакъв проблем, който искате да разнищите, това е подходящото време да го направите. Възможно е да влезете в пререкания с околните, да почувствате, че някой се опитва да ви манипулира. Бъдете внимателни при подписване на договори.

В събота предстои съвпад на Венера с Уран. В много взаимоотношения, не само в личен план, ще има резки промени. Обикновено хората, които влизат в живота ни в този период, са изключително интересни.

Дневен хороскоп за вторник, 14 май

Неделя e спокоен ден, много балансиран. Луната ще бъде в знака на Везните.

Пълната астрологична прогноза можете да изгледате във видеото по-горе. Каква е пък индивидуалната прогноза за всяка Edna от зодиите според Вихра, вижте в нашата галерия:

Астро прогноза за седмицата 13-19 май

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти