Актрисата София Кузева на 57!: Вижте снимките ѝ преди и сега

София Кузева, талантливата българска актриса, е готова да отпразнува още една година от живота си. Родена в Смолян на 16 юни 1967 г., тя е постигнала значителни висоти както в българското, така и в германското кино и театър

София Кузева, известна още като София Кузева-Чернев в Германия, израства в Хасково в семейството на инженера Маргарита Кузева и актьора Петър Кузев. Тя проявява интерес към актьорството от ранна възраст и това я кара да преследва мечтата си, като е приета във ВИТИЗ "Кръстьо Сарафов" през 1985 г. По време на обучението си тя получава първия си голям ангажимент в киното - ролята на Дана във филма "Вчера" на режисьора Иван Андонов. След дипломирането си през 1989 г. тя е назначена в трупата на Театър "София".

 Снима се във филмите "Ако можеш, забрави", "Очите плачат различно", "Разводи, разводи", "Немирната птица любов" и др. От 1993 г. е омъжена за актьора Панчо Чернев, сега директор на Българския културен институт в Берлин. Преди няколко години има и роля в сезон на хитовия медицински сериал "Откраднат живот: Критична точка". 

Честит рожден ден, София Кузева!

София Кузева на 57!: Вижте снимките на емблематичната бг актриса преди и сега в галерията ни!

Емблематична и неостаряваща: София Кузева преди и сега

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол