8 г. по-късно: Ирина Шейк отново на подиума за Victoria's Secret

Едва ден, след като разбрахме, че Адриана Лима се завръща на модния подиум за Victoria's Secret, една друга легенда направи същото. Става въпрос за не коя да е, а самата Ирина Шейк, като за последно тя дефилира за бранда през 2016 г., показвайки на цял свят бременното си коремче.

38-годишната моделка се появи на подиума в ефектно боди със звезди в черно и сребристо, като впечатление направиха и масивните й сребристи обеци. Темата разсикваха и панелистите в "На кафе" по NOVA. 

ирина шейк
Снимка: Getty Images

Последно за Victoria's Secret Ирина Шейк дефилира през вече далечната 2016 г., когато е била в началото на петия месец от своята бременност. Тогава тя потвърди, че очаква дете с вече бившия си партньор Брадли Купър.

Ирина Шейк и Брадли Купър се събраха през пролетта на 2015 г., а дъщеря им Леа се роди през април 2017 г. Двойката се раздели през 2019 г. 

Това не е първият подиум на Шейк за 2024 г. Наскоро тя представи есенната линия на Dolce & Gabbana в Париж. През януари пък, отново във френската столица, моделката се появи "без" вежди за шоуто на Шиапарели.

Около Ирина Шейк се появи и друга новина. Тя повдигна леко завесата на личния си живот, като публикува снимка на дъщеря си Леа в профила си в Instagram. В карусел там тя показа снимки от последните дни, като започна със снимка на домашния си любимец. Сред останалите кадри има и селфи на Ирина с дъщеря й, като моделката крие лицето на момиченцето с черно сърце. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Прочетете още: 

8 г. по-късно: Ирина Шейк отново на подиума за Victoria's Secret

На кафе

На кафе с Edna

8 г. по-късно: Ирина Шейк отново на подиума за Victoria's Secret

Едва ден, след като разбрахме, че Адриана Лима се завръща на модния подиум за Victoria's Secr...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти