Близо 20 години по-късно: Любимият "Дяволът носи Прада" се завръща

Пригответе се, защото властната Миранда Прийстли ще се завърне с нова порция смразяващи погледи и запомнящи се реплики в продължението на култовия филм „Дяволът носи Прада “.

Тази сряда панелистите от предаването "На кафе" споделиха какво трябва да знаем за дългоочакваното завръщане на любимите ни герои от лентата. От Disney разработват продължение на хитовия филм от 2006 г. с участието на Мерил Стрийп в ролята на Миранда Прийстли, взискателният главен редактор на модно списание Runway, както и Ан Хатауей и Емили Блънт в ролите на нейните измъчени асистенти Андреа Сакс и Емили Чарлтън. 

9 факта за филма „Дяволът носи прада“, които може би не знаете

Сценаристът на оригиналния филм Алин Брош Маккена („Crazy Ex-Girlfriend“, „Your Place or Mine“) е в преговори да се върне, за да напише следващата глава от историята. Кой от оригиналния актьорски състав ще се завърне не е ясно, но според съобщенията сюжетът следва Прийстли, докато тя се справя с кариерата си на фона на упадъка на традиционното издаване на списания и се изправя срещу героинята на Блънт, сега високопоставен изпълнителен директор на голяма група, от чиито пари Прийстли отчаяно се нуждае.

Базиран на романа на Лорън Вайсбъргър от 2003 г. за кошмарното преживяване на млада жена, работеща в модно списание (самата Вайсбъргър е работила като личен асистент на редактора на американския Vogue Ана Уинтур), „Дяволът носи Прада“ беше касов успех, спечелвайки 326,7 милиона долара по целия свят и донесе на Стрийп "Златен глобус" за най-добра актриса в комедия, както и номинация за "Оскар". Дизайнерката Патриша Фийлд също беше номинирана за "Оскар" за работата ѝ по костюмите във филма.

През годините феновете спекулираха дали „това е всичко“ за Миранда, Анди и Емили. Триото актриси наскоро се събраха отново на сцената на наградите SAG през февруари. Хатауей и Блънт си припомниха как са направили филма за поредицата „Актьори за актьорите“ на Variety, като преразгледаха някои от най-емблематичните моменти в "Дяволът носи Прада" и похвалиха работата на Стрийп, която се оказва, че е импровизирала някои от най-хапливите реплики на Миранда.

9 факта за филма „Дяволът носи прада“, които може би не знаете

Още материали от ,,На кафе": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти