20 години и 2 деца по-късно: Лео Бианки ще се ожени за любимата си Лучия

Те са едно слънчево и готино италианско семейство, което вече дълги години е превърнало България в свой дом. Въпреки че вече от 20 години живеят заедно и имат двама прекрасни сина, едва сега познатият ни от Биг Брадър 2 чаровен италианец Лео Бианки и неговата половинка Лучия ще минат под венчилото. 

В предаването "На кафе" двамата разказаха пред Гала за вълнуващото начало на връзката им, за живота им в България и за планирането на предстоящия празник на тяхната дългогодишна любов.

Лео и Лучия се запознават през лятото на 2004 година в Италия. Тогава той пее в група, а тя пък танцува хип-хоп.

"От цялата група, единствената, която ми направи впечатление, беше точно Лучия", спомня си Лео. Той първоначално не се представя много добре пред нея, защото решава да се изфука, показвайки ѝ негова снимка с рапъра Ice Cube. Следващият ден обаче носи и нови впечатления, които в крайна сметка водят до началото на тяхната връзка. 

Лучия прави жест в името на любовта им и се мести с него в България. Въпреки че това е една голяма крачка, тя казва за това нейно решение "Едната голяма част от това решение аз я взех за себе си, нe го направих, защото той искаше да дойда - напротив", споделя бъдещата булка.

Лео планирал да направи романтичното предложение за брак на концерт на Ерос Рамацоти, с когото се познават, тъй като италианската музикална звезда често идва в ресторанта му, когато е в България. Рамацоти обаче го посъветвал да не прави така, защото това вече е изтъркано. Вместо това Лео пада на едно коляно по време на шоуто на популярен комик в Италия, с когото се е уговорил предварително за предложението. 

Двойката ще сключи брак в приказно красив замък близо до родния им град в Италия. Лучия се занимава с цялата организация.

"Има много България в нашата сватба. Поръчали сме мед от рози", споделя също Лео. 

Чуйте още за предстоящата сватба на Лео Бианки и любимата му във видеото.

Какво се случва днес със съквартирантите от първи сезон на "Биг Брадър"?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти