Създадено за Elancyl

Отслабни по свой собствен дизайн

щастие
Снимка: iStock

Да промениш начина си на живот е едно от големите предизвикателства, с които се сблъсква всяка edna от нас.

Дори когато осъзнаем нуждата от такава промяна – на работа, на връзка, на начина на живот, на килограми, една чат от нас се съпротивлява много силно на промяната.

Затова е важно въпросната промяна да става бавно и постепенно, с малки стъпки, особено когато говорим за вкоренени от години навици, като това да похапваме сладко следобед и да добавяме чаша безалкохолно към всяка вечеря.

Затова и толкова жени се провалят в диетите – искат да променят изцяло, напълно и рязко целия си начин на живот, навици и ежедневен ритъм.

Не всеки може да понесе това и обикновено се връщаме бързо към старите си навици, разочаровани от себе си и от липсата на резултати.

Затова трябва да подходим към отслабването, както и към всичко останало в живота си, със своя собствен ритъм и по собствения ни начин.

отслабване
Снимка: iStock

Ако фитнесът не е вашето нещо, не значи изобщо да не спортувате. Значи просто да се обърнете към друг вид физическа активност, например да ходите по 10 хиляди крачки всеки ден. Това не е много. Обикновено е разстоянието от вкъщи до работа и обратно, като минете през училището на децата.

Към това можете да добавите нежна, но мотивираща грижа за тялото под формата на стягащ лосион. Всяка от нас обича да глези тялото си с хидратиращи продукти, защо да не пробвате такъв, който има и стягащ и тонизиращ ефект?

Гелът на Elancyl например съдържа съставки, които влияят върху подкожните мастни натрупвания и еластичността на кожата.

Когато го нанасяте с масажиращи движения на корема и бедрата, активните съставки започват да действат почти моментално и усещате веднага чувство за стягане.

елансил
Снимка: Elancyl

В рамките на 7 дни ще се радвате на по-изваян силует, а след месец бедрата и корема ви ще са по-стегнати.

Едно такова приятно стегнато усещане ще ви мотивира много силно да продължите с малките стъпки към вашето отслабване и нова фигура.

Допълнително улеснение са и капсулите, които вървят в комплект с гела. Те подпомагат отслабването отвътре благодарение на съставки като гуарана и кафяви водорасли.

елансил
Снимка: Elancyl

Тези капсули са насочени към мастната тъкан чрез намаляване на усвояването на мазнини и стимулиране на тяхното разграждане.

Комбинацията на тези две лесни стъпки – нанасяне на стягащ гел и прием на две капсули дневно, улесняват отслабването и извайването на силуета.

Като добавите към това и малките промени в дневния си режим (10 хиляди стъпки и замяна на сладките неща с вода и плодове), резултатите ще дойдат неусетно. Без стрес и без лишения, както на вас ви харесва.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти