Създадено за Lilly Drogerie

Златна рутина за златна есен – топ попаденията за октомври

Златна рутина за златна есен – топ попаденията за октомври
Снимка: iStock/Getty Images

За да започнем есента със сияйна и здрава кожа, ние имаме две златни правила – пазете я от дехидратация и сведете рутината си до все по-тренди ефекта на „скин минимализъм“. Ние гласуваме с две ръце за този похват, защото е ефективен и предпазва от кожни главоболия и проблеми. Със сигурност сте забелязали, че кожата започва да се дехидратира и дори да се появяват несъвършенства през есента – замърсяване, пъпки, опъната и неспокойна кожа.

Представете си да съчетавате това с безразборна рутина, включваща 10 продукта? Не се учудвайте, ако усетите кожата ви да ви праща сигнали за „помощ“.

Снимка: iStock/Getty Images

„Скин минимализъм“ е подход в грижата, който акцентира върху използването на по-малко продукти и по-прости формули. Идеята е да се намали количеството на използваните козметични средства, като се наблегне на качеството и ефективността на всеки от тях. Вместо да се използват многобройни стъпки „skin minimalism“ се фокусира върху основните нужди на кожата. Чудите се откъде да започнете? С нашите любими Lilly Drogerie сме ви изготвили чудесен списък за най-важното, което трябва да имате върху козметичната тоалетка, при това на суперски цени!

Враг номер 1 на несъвършенствата: COSRX BHA Blackhead Есенция срещу черни точки

Снимка: Lilly Drogerie

Уви, черните точки имат неприятния навик да се появяват неканени, носейки със себе си запушени пори и лъщяща кожа. Не стига, че не е хубаво за кожата, а и визуално не изглеждат красиво. Все пак всички знаем, че красивата кожа е чистата кожа. За нея разчитаме на тази есенция срещу черни точки, която спомага за отстраняване на омазняването и почиства в дълбочина, като същевременно хидратира кожата и свива порите, благодарение на BHA (бетаин салицилат) и вода от кората на върба.

Знаеш ли, че имаш „златни“ очи?

Снимка: Lilly Drogerie

Кремът за лице е един от най-съществените продукти в рутината, той е и сред първите козметични продукти, с които трябва да стартираме с възрастта. Избрахме си OTTIE GOLD PRESTIGE RESILIENCE крем за околоочен контур с лифтинг ефект, не само защото цветът му е в тон с есента, а защото действително работи. Ултрабогатият околоочен крем мигновено енергизира деликатната зона около очите и се бори с признаците на стареене, за да бъдат те видимо бодри и с младежко излъчване. Формулата му с Uniquinone (коензим Q10), алое вера и аденозин се справя не само с повърхностните, но с по-дълбоките бръчици, като подхранва околоочния контур и му придава еластичност.

Тайната на корейката: DEMAR 3 SIGNATURE SILT VALE Хидратиращ крем за лице 

Снимка: Lilly Drogerie

Естествено, другият незаменим продукт от рутината, който не може да изключим, е кремът за лице. Ключовото при него е да бъде хидратиращ, независимо какъв сезон е и какъв е вашият тип кожа. Но през есента си е направо задължително! Всички обичаме корейска козметика, а този крем съдържа една от любимите K-beauty съставки – азиатска центела, която интензивно възстановява кожата и укрепва защитната й бариера, като същевременно е съвсем естествена, деликатна и безопасна. Прилагайте крема като последна стъпка преди слънцезащитата, за да се радвате на чиста и еластчна кожа с равен тен.

Тези и други ефикасни находки чакат да ги грабнете в най-близката Lilly Drogerie или онлайн за олекотена рутина, кожа и бюджет, защото само през октомври любимите ни продукти са на още по-суперски цени!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти