Тенденции за есен 2024: Косата, която ТРЯБВА да имаш

С наближаването на есента много от нас заменят студено лате с горещо и се настаняват с любими сезонни предавания пред телевизора. Но докато променяме рутините си, една област, която често забравяме да освежим, е косата ни. Този сезон, защо не направите промяна с един от смелите, модерни визии, от които фризьорите на звездите се възхищават?

Въпреки че вашата рутинна грижа за кожата и ноктите може вече да са готови за есента, време е да дадете на косата си сезонната актуализация, която заслужава. Поглеждаме към някои от най-добрите експерти във фризьорската индустрия, за да посочим най-големите тенденции в прическите за есента на 2024 г.

Ако сте готови за освежаване на стила си, независимо дали искате да станете смели с огнено червено, наситено с лъскаво еспресо или игриво с крем брюле русо, тези есенни тенденции на 2024 г. имат по нещо за всеки. Не се страхувайте да експериментирате, но не забравяйте да изберете стил, който отговаря на начина ви на живот - в края на краищата, косата трябва да бъде забавна, лесна и отразяваща вашата уникална личност!

Следваме галерията за есенни вдъхновения!

Тенденции за есен 2024г., които ще направят косата ви неустоима

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти