Създадено за Lilly Drogerie

Топ 3 продукта за семейния ви плаж – вижте кои са те

Топ 3 продукта за семейния ви плаж – вижте кои са те
Снимка: iStock/Getty Images

Сигурно сте чували фразата, че няма нищо по-хубаво от лошото време. Е, ако питате нас, няма нищо по-хубаво от един ден на плажа. Яркото слънце, шумът на вълните, които се разбиват в брега и мекият пясък между пръстите на краката ви, допринасят за усещането за щастие и пълен релакс. За всеки денят на плажа преминава по различен начин. Мъжете обичат да стоят на сянка и да се охлаждат на бара, децата строят пясъчни замъци или спорят за поредното „още малко“ във водата, а дамите искат да хващат тен, още тен и много тен.

И независимо каква е плажната ви рутина никой не обича да се прибира изгорял или слънчасал. Затова и най-важното за безоблачни откъм неволи дни е правилната защита. За щастие ние имаме в джоба си (добре де, в плажната си чанта) няколко продукта от любимите ни Lilly Drogerie, които са невероятни помощници на плажа, независимо какви са вашите любими семейни дейности.

Защитено и целунато от слънцето лице

Снимка: Lilly Drogerie

Важно е да имате отделен продукт със SPF, специално предназначен за лицето. Въпреки че и двата вида SPF осигуряват основна защита срещу вредните UV лъчи, SPF за лице са специално разработени, за да отговорят на деликатните и разнообразни нужди на кожата на лицето, като често включват допълнителни ползи за грижата за кожата и по-леки текстури. Обожаваме VZK SUN Флуид за лице за контрол за омазняването SPF 50 заради високата му защита, леката и бързоабсорбираща се текстура и това, че контролира омазняването и придава матов завършек на кожата на лицето.

С дъх на шоколадов тен

Снимка: Lilly Drogerie

Едно от най-хубавите неща след плажа е прекрасният ни тен, с който сме се сдобили и върху който всичките ни дрешки и аксесоари стоят много по-добре. За бърз и красив загар върху слънцезащитния лосион за тяло нанасяме любимеца ни – COCOSOLIS CHOCO Suntan & Body Натурално масло за бърз тен. Шоколадовият десерт за кожа с натурален състав е перфектен за постигане на бърз, наситен и дълготраен тен. Богатата му маслена текстура изглажда кожата и я прави копринено мека, като я предпазва от изсушаващите свойства на слънцето. Съдържа био масла и натурален Витамин Е.

Игри безкрай

Снимка: Lilly Drogerie

Децата имат невероятна енергия на плажа, която често се питаме откъде ли черпят. Ако и вашите не се застояват под чадъра повече от една царевица или един сладолед време, то трябва да нанасяте и често да подновявате слънцезащитата. Разбира се, тя трябва да е адаптирана за детската кожа, точно като БОЧКО Слънцезащитен спрей лосион SPF30.

Харесваме много иновативната му, лесна за нанасяне спрей формула, която съдържа комплекс от филтри с висока защита срещу UVA и UVB лъчите. Специално разработен за най-палавите ръчички, той предпазва от слънчево изгаряне, благодарение на добавените пантенол и витамин Е, които овлажняват и подхранват нежната детска кожа.

Тези и други слънчеви приятелчета ще намерите в най-близката Lilly Drogerie, така че се убедете, че сте се отбили там, преди щастливо да поемете към плажа!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти