Създадено за

Съвети за перфектната визия: Омагьосващи мигли като на Емили Ратайковски

Съвети за перфектната визия: Омагьосващи мигли като на Емили Ратайковски
Снимка: Maybelline New York

Кое е най-важното козметично "оръжие" в чантичката на всяка дама? Вече виждаме как нетърпеливо вдигате ръка и казвате "Спиралата, спиралата!". И сте напълно права. Защото няма друг козметичен продукт, който може по този начин, само с няколко движения на четчицата, да ни превърне от полузаспала бъркотия в 07:00 до готова да покори деня и уверена жена в 07:05.

Очите са най-изразителната част от лицето, а спиралата е перфектният завършек на всеки грим. Подчертаването на миглите е завършващия щрих за създаването на привлекателна визия. 

Когато търсим перфектната спирала, обаче, често се случва да ударим на камък, тъй като не се намира лесно продукт, който да покрие всичките ни изисквания и нужди - едновременно да придава дължина и обем на миглите, но и да не се слепва и да не се рони под окото. Тук сме, за да ви се похвалим, че нашето търсене даде резултат, защото открихме всичко, от което се нуждаем за изразителни и обемни мигли, в новата спирала Maybelline New York Firework Mascara. Ако сте фенове на спиралата Sky High или Lash Sensational, ще харесата и тази. Спиралата Lash Sensational Firework е част от легендарното семейство Lash Sensational и осигурява обем и дължина на миглите.

Снимка: Maybelline New York

Вече няма нужда да търсите различни спирали. За какво са ви няколко, когато с помощта на една можете да постигнете всичко? Maybelline New York Firework Mascara комбинира обем и дължина в едно, предоставяйки перфектния завършек на всеки грим.

Насладете се на дълги мигли, които се разпръскват като красиви фойерверки. Ако се чудите какво създава този невероятен ефект, ще ви издадем тайната. Специалната четчица SUPERSPARK™ не само е гъвката, но и е направена така, че да захваща всяка мигла и ясно да я очертава, което прави обема сензационен. Освен това формулата, обогатена с провитамин B5, обгръща миглите от самия корен до върха. 

мигли
Снимка: Личен архив

Веднъж постигнали желания ефект, не се притеснявайте, че той ще изчезне или ще бъде развален в хода на деня. Maybelline New York Firework Mascara е устойчива на размазване, с трайност до 24 часа. Тествана е под офталмологичен контрол, така че и хората с чувствителни очи, и тези, които носят контактни лещи, могат да я използват спокойно. 

мигли
Снимка: Личен архив

В това се убедихме и самите ние след нашия Edna тест. Това, което установихме, е че само след няколко минавания на четчицата през тях, миглите стават значително по-дълги и обемни. Самото нанасяне става гладко и лесно. След по-малко от минута имате "съживен" и много по-изразителен поглед. Дори и при чувствителни очи с контактни лещи няма никакъв дискомфорт и дразнене. В хода на деня ще откриете, че обемът на миглите не спада, нито пък го има онова грозно размазване и ронене, което се получава при някои други продукти.

мигли
Снимка: Личен архив

Ако сте почитателки на звездните среди и се доверявате на съветите за красота на известните, то вероятно също ще се зарадвате да научите, че моделът Емили Ратайковски е лице на Maybelline New York Firеwork Mascara и изглежда повече от невероятно с нея. 

Създайте своя звезден момент сами за себе си и се впуснете в ритъма на града по-уверена от всякога!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол