Сутиенът "ангелски криле": силиконовият аксесоар, който подлуди жените по света

Сутиенът "ангелски криле": силиконовият аксесоар, който подлуди жените по света
Снимка: netinfo

Всеки моден аксесоар постоянно еволюира. А появи ли се модел от него, който плени жените по света, се превръща в най-горещата и актуална тенденция, по която полудяват всички дами.

Така се случи и с най-новия "писък" в модата за бельо, а именно сутиенът "ангелски криле". Наричат го така, защото двете чашки на сутиена изглеждат досущ като разперени криле.

>>> Вижте повече снимки на сутиена тук >>>

Този модел тепърва навлиза като тенденция в България, но момичета от други страни, които са го тествали, твърдят, че той наистина прави чудеса, защото с него гърдите се притискат и изглеждат визуално по-пищни, но в същото време прибрани.

Той работи на принципа на силиконовите сутиени без презрамки и дръжки за закопчаване на гърба и обхваща периметъра само на гърдите. Силиконът трябва да прилепне върху кожата на гърдата, а с връзките по средата между двете "крила", подобно на корсет, се контролира колко точно притиснати и оформени да бъдат гърдите.

За много жени с комплекс заради по-семплия си бюст той се явява спасение, а доста модни блогърки го определят като съвременната алтернатива на пластичната хирургия, с която жените ще могат да имат по-голямо самочувствие относно гърдите си, без да е необходимо да си слагат силиконови импланти.

В галерията ни ТУК можете да придобиете по-голяма представа за хитовия атрибут за придобиване на по-обемна форма на бюста и да прецените дали и вие бихте го пробвали.

А в следващите клипчета от Инстаграм, които подбрахме за вас, ви споделяме как изглежда на практика този интересен модел сутиен:

>>> Вижте повече снимки на сутиена модел "ангелски криле" >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти