Според Виктория Бекъм: 5 дрехи, които трябва да имаш в гардероба си до 30

След като прибра своите мини рокли с пайети и микрофона си, Виктория Бекъм също се сбогува със стила си, повлиян от момичешката група Спайс Гърлс, и премина към по-минималистична, рационализирана естетика.

Сега нейният моден усет е синоним на неусложнена елегантност и поп-звездата, превърнала се в моден дизайнер, е разработила кратък списък от основни дрехи, които излъчват изискания стил, с който е известна.

►4 лесни трика за красота и здраве, които да си откраднем от Виктория Бекъм

Диетата на Виктория Бекъм - какво яде модната икона всеки ден

Дрехите в гардероба на Бекъм варират от непретенциозни, достъпни артикули, подходящи за всеки капсулен гардероб, до луксозни костюми. Всичките ѝ визии обаче са лесни за възпроизвеждане и ще ви накарат да уловите характерната луксозна същност на Пош Спайс.

Освен изумрудените ѝ костюми и индиговите оттенъци от дънките ѝ с висока талия, капсулният гардероб на Бекъм има предимно неутрална цветова палитра. Ще забележите, че тя е привлечена от острото излъчване на черен блейзър и фината топлина, открита в палтото с цвят камила.

►Тайната на Виктория Бекъм да изглежда като на 30 се крие в кухнята ѝ

Считайте тези основни дрехи като най-добрата инвестиция, докато навършите 30. Подобно на Бекъм, ще можете да ги носите години наред. Ето ги и тях:

Според Виктория Бекъм: 5 дрехи, които трябва да имаш до 30

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти