Седмица на модата в Милано: Нищо скучно, нищо старо! (СНИМКИ)

prada
Снимка: Getty Images

Миуча Прада се замисля за любовта си към униформите този сезон. Но униформите, поне в нейните ръце, едва ли са синоним на скука. В свят на капсулни гардероби и контролиран минимализъм, Прада и нейният съкреативен директор Раф Саймънс са светци покровители на странните момичета и те успяха отново да се развихрят. Ярки нюанси на жълто, оранжево, ябълково зелено и розово озариха подиума. Полите са с кръгли форми; рокли, покрити с метални пръстени от Space Age. Прозрачни рокли бяха носени върху поло и чорапогащи в контрастен цвят, докато бралетка Barbarella, изработена от метални пайети, добави интерес към костюм със сива пола.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada)

Отварящият модел на шоуто - семпъл сарафан на цветя, имаше преувеличени, хващащи се презрамки и умишлено изкривени подгъви. Пуловер от аргайл беше съчетан с една от онези поли, от които капеше метал. Но както винаги, колекцията е модулна: има много перфектни, класически модели под ръка за по-малко склонните към риск от нас.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada)

Prada винаги задава тона на аксесоарите и този сезон не е по-различен. Пригответе се за преувеличени слънчеви очила с очи на буболечки, странни хибриди с козирка и шапка и колани с метални акценти, носени с ниска талия. И тъй като модната къща е известна с това, че въздейства върху силуетите в индустрията, беше интересно да се види как дневният ред на чорапогащи като панталони се появява отново. Възможно ли е това да е краят на ерата на широките крачоли? Миучия и Раф представиха колекция, която беше възхитително различна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada)


 

Прочетете още: 

Седмица на модата в Милано: Нищо скучно, нищо старо! (СНИМКИ)

Блясък и стил

Мода и козметика

Седмица на модата в Милано: Нищо скучно, нищо старо! (СНИМКИ)

Миуча Прада се замисля за любовта си към униформите този сезон. Но униформите, поне в нейнит...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти