Романтична през деня и великолепна вечерта: Летисия Ортис и нейното кралско лято

кралица Летисия колаж лято 2022
Снимка: Getty

Лятото за испанската кралица започна с пълна сила, а това означава още поводи да следим стила ѝ!

Срещата на върха на НАТО в Мадрид доведе първата дама на САЩ в испанската столица, а за срещата със съпругата на крал Фелипе VI вече ви разказахме тук ► Кралица Летисия и първата дама Джил Байдън засияха на първата си среща

Снимки от събитието разгледайте в галерията:

Испанската кралица Летисия посрещна в Мадрид първата дама на САЩ Джил Байдън

Летисия Ортис и Джил Байдън отново се събраха за посещение на бежански център. За събитието испанската кралица се появи с бял костюм на любимия си дизайнер Carolina Herrera и блуза в цвят пепел от рози от Hugo Boss.

Делова елегантност от кралица Летисия

На класическо черно заложи съпругата на Фелипе VI за гала вечеря в Кралския дворец. Миди роклята от тафта The 2nd Skin Co Black е обличана и преди, а този път я допълваше чифт обувки Manolo Blahnik.

Кралица Летисия на гала вечеря

Идеален избор за лятото е моделът на Laura Bernal, който кралица Летисия избра за посещение на фабрика за стъкло в Сеговия заедно с първите дами, гостуващи в Мадрид по повод Срещата на върха на НАТО. Едновременно красива и удобна е роклята с колан около талията и без ръкави, чиято кройка и десен на точки носи усещане за отминали времена.

Ретро полъх на точки от испанската кралица

Най-голямо медийно внимание предизвикаха ангажиментите, на които кралят и кралицата на Испания се появиха заедно с двете си дъщери. Семейството присъства на наградите „Принцесата на Жирона“ и беше координирало визиите си в синьо и бяло.

Летисия Ортис бе изискана с рокля на Bouret в кралско синьо, при която акцентът бе асиметрично деколте с перлено украшение, започващо от едното рамо до другото. Чантичка Magrit и обувки Carolina Herrera завършваха тоалета.

Погледите бяха вперени в престолонаследничката, която направи една от най-елегантните си появи до сега. 16-годишната принцеса Леонор облече в нежна светлосиня рокля MIPHAI, комбинирана с кожени обувки в телесен цвят от Carolina Herrera. До нея инфанта София заложи на спортно-елегантен стил в светло съчетание от панталон и дълга блуза. Визията на 15-годишното момиче бе допълнена също от чифт обувки на Carolina Herrera.

Очарователни в синьо: испанското кралско семейство за връчването на наградите „Принцесата на Жирона“

За среща с носителите на награди „Принцесата на Жирона“ и членове на борда семейството отново се появи в пълен състав, този път дамите бяха заложили изцяло на светли тонове и еспадрили на платформа. Докато кралица Летисия избра семпла рокля на COS, до нея принцеса Леонор се появи в черно-бяла рокля тип риза от Polín et Moi с цветни мотиви, а инфанта София заложи на по-къса феерична рокля Zara в актуалния за сезона десен на точки. 

Испанското кралско семейство на общ ангажимент за наградите „Принцесата на Жирона“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти