Пролетният грим на 2017

Пролетният грим на 2017
Снимка: netinfo

Биляна Божилова

Красотата и свежестта, които носи пролетта, се изписват по лицата ни.

Кожата е озарена, бузите – румени, очите са омагьосващи, а устните – зачервени. Тази игра на думи е твърде близо до грим тенденциите за пролет 2017, с които бързам да ви запозная.

Освен от свежата храна, любовта и качествената козметика, кожата се озарява с помощта на грим трикове с хайлайтъри, BB-кремове, фон дьо тени и други магически продукти за лице.

През пролет 2017 си заслужава да се отдадете на тренда и да дарите кожата си с допълнителен блясък.

Тенденциите повеляват бузите и скулите да са щедро напудрени с руж. Очите са с многоцветен или опушен грим, или очертани с черен молив. Устните – дръзко червени.

За смелите дами, които харесват естественото излъчване, е пролетният тренд „без грим“.

Всички акценти в пролетния грим може да намерите в нашата галерия:

Експлозия от руж

Ружът се превръща в основен грим за пролет 2017. Минава не само през бузите и скулите, но и през очите, и дори челото. Абсолютен хит при Kenzo, трендът е водещ също при Adam Selman, Reem Acra и Puma.

Снимка: netinfo

Снимка: Kenzo

Дръзки устни

Когато се споменат дързост и сексапил в грима, първата асоциация е червени устни. Последната също. През новия моден сезон червените устни се открояват на фона на чиста кожа и съвсем лек очен грим.

Снимка: netinfo

Снимка: Giambattista Valli, Dolce&Gabbana

Без грим

Срамувате ли се да излизате без никакъв грим, само с натурален тен, фини бръчици и линии, лунички, петна и всички други несъвършенства, които гримът умело прикрива? Ако отговорът е да, сега е моментът да преодолеете комплексите си и да повярвате, че няма нищо по-красиво от естественото излъчване.

Снимка: netinfo

Снимка: Isabel Marant, Lacoste

Цветен поглед

Пролетният грим няма как да мине без пъстрата палитра на цветовете. Този път повечето големи дизайнери акцентират върху цветните сенки за очи. MaxMara, Gucci, Salvatore Ferragamo, Versace, Victoria Beckham са само част от марките, при които очите са оцветени подобаващо.

Снимка: netinfo

Снимка: MaxMara, Victoria Beckham

Брокатени устни

Моят любим диско грим задължително е щедро обсипан с брокат. Пролет 2017 е далеч по-либерална към блестящия прашец и го пуска на свобода дори в дневната програма. За вас остава удоволствието да оставяте блестящи следи върху всичко, което докосвате с устни.

Снимка: netinfo

Снимка: Fendi, DKNY 

Озарена кожа

Тя е свежа, блестяща, леко лъщяща и много привлекателна. Озарената кожа се постига най-вече с умело нанасяне на хайлайтър за лице. Почитателките на натуралната визия може да го заменят с BB крем. Ако имате недостатъци по кожата за прикриване, използвайте фон дьо тен с озаряващ ефект.

Снимка: netinfo

Снимка: Emporio Armani, Balmain

Опушен поглед

Винаги актуален, опушеният грим е способен да превърне всяка жена в изкусителка. Основната причина е, че придава онази дълбочина в погледа, която може да удави и най-заклетия ерген.

Снимка: netinfo

Снимка: Carolina Herrera, Balmain

Очертани очи

Без да притежава дълбочината на опушения грим, очертаването на очите с черен молив или черна очна линия постига подобен ефект. Придава секси излъчване, но в младежки стил. Ако сте с големи очи, очертавайте ги отвътре на клепача, а ако сте с малки – от външната страна на клепача.

Снимка: netinfo

Снимка: Altuzarra, Prabal Gurung

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти