Новият хитов цвят за коса, който завладя Холивуд през зимата

зимно злато тенденция
Снимка: Getty

Ако сте от хората, които в началото на годината искат да експериментират с външния си вид, може би разполагаме с новия цвят, в който да боядисате косата си!

След червеникавите кичури и и „меденият кестен“, които завладяха 2022 г., тенденцията, превърнала се в хит през настоящия сезон, се нарича „зимно злато“.

Независимо от основния ви цвят, добавянето на златисти тонове към косата може да стопли цялостната ви визия през по-хладните месеци. В случая зимното злато е идеално за средно до тъмно кестенява коса, пише британското онлайн издане на Pop Sugar.

„Това е нюанс на брюнетка, който използва златно като доминиращ тон, а не червено, шоколад или пепел“, казва Том Смит, фризьор на знаменитости и посланик на марката Evo Hair

През изминалите месеци лица като Кая Гербер, Зендая и Хейли Бийбър вече дебютираха със зимно-златния цвят на косата, доказвайки колко актуална ще бъде тази тенденция и през 2023 г.

Том Смит съветва да поискате от фризьора си кафяв нюанс от ниво шест или седем със златисти тонове – професионалистът ще може да приспособи външния вид толкова леко, че да допълни тена на вашата кожа. Тези, които се колебаят да се ангажират напълно с този избор, но все пак биха искали да тестват, могат да „опитат да използват цвят, който лесно се измива, ако в момента сте с по-светъл тон“.

Ако все пак се решите твърдо на този цвят, Смит има още един съвет за освежаване на златисто-кафявия вид между посещенията в салона. „Можете да поддържате блясъка и златните отражения у дома с пигментирани балсами, които придават допълнителен блясък“, препоръчва той.

Вижте в галерията кои звезди вече заложиха на „зимно злато“ и се убедете, че си струва:

Хитовият цвят „зимно злато“: как го носят звездите

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол