Създадено за

Нейно величество „Спиралата“: Класическа и вечна или модерна и сензационнa

Нейно величество „Спиралата“: Класическа и вечна или модерна и сензационнa
Снимка: L'Oréal Paris

Всяка жена иска да е забележима и открояваща се, и да има нещо във външния си вид, което да нарече „свой собствен подпис“. За някои това е косата, за други – усмивката, но това, което винаги прави силно първо впечатление, са очите.

Красиво подчертаните очи с гъсти и дълги мигли е незаобиколим фактор в арсенала от женски оръжия и всеки мъж ще го потвърди. При това вече въобще не е трудно да имаме мигли като от рекламите – всичко, което трябва да направите, е да изберете между двете добре познати спирали L'Oréal Paris: Telescopic Lift и Telescopic Classic.

Снимка: L'Oréal Paris

Да избереш между две толкова добри спирали е сложна задача, но в следващите редове ще опитаме да ви улесним и да ви помогнем сами да отговорите коя от тях ви е любима и защо.

Класическата спирала Telescopic Gold е нещо като първата любов – запомняща се, останала завинаги като малко пламъче в сърцето. Легендарната спирала няма да ви изневери и винаги ще гарантира перфектно удължаване за впечатляващите до 70% по-дълго изглеждащи мигли*. Четката ѝ също е класическа – гъвкава, достигаща до всяка една мигла, разделяща ги една от друга без слепване и бучици.

Снимка: L'Oréal Paris

Формулата ѝ подчертава естествената красота на очите ви, удължавайки миглите без значение от вида им, дефинирайки ги ясно. Резултатът е зашеметяващ – широко отворени очи с прекрасни и дълги мигли, всяка стояща здраво на мястото си.

Снимка: L'Oréal Paris

И тъкмо когато си кажете, че няма какво повече да искате от спиралата си, се появява Telescopic Lift – миналогодишната сензация от L'Oréal Paris.

Като съвременно продължение на класиката, тази спирала носи силата на времето и осигурява с до 5 милиметра по-дълги мигли** благодарение на ексклузивната си четка, проектирана специално да повдига и извива миглите.

Снимка: L'Oréal Paris

Иновативната формула без съставки от животински произход позволява да се радвате на безупречни мигли с обем до 36 часа*** след поставянето на спиралата, без размазване, слепване, лющене, ронене и утежняване. В нея са включени и серамиди, които подхранват и укрепват косъмчетата и миглите са видимо по-здрави и жизнени. Спиралата е подходяща и за жени с чувствителни очи, а резултатите са wow – гъсти, дълги, извити мигли, които придават на погледа яркост и правят очите да изглеждат привлекателно големи.

За пълно премахване на спиралите от миглите използвайте демакиатор върху памучен тампон и с леки и нежни движения избършете очите. Със спиралите на L'oreal Paris може само с едно лесно движение да премахнете всяка следа от продукт, без да дразните деликатната зона около очите.

Снимка: L'Oréal Paris

И накрая – как да изберете между тези великолепни спирали? Като тествате и двете, за да разберете кой от тях отговаря на вашите индивидуални нужди.

Пробвайте класиката Telescopic Classic за безупречно разделени мигли, а след това и иновативната и сензационна Telescopic Lift за до 36 часа безупречен обем*** – и сърцето самó ще ви подскаже коя от двете ще бъде новият ви личен подпис. Е, и реакцията на околните, разбира се!

Снимка: L'Oréal Paris

*Инструментален тест, 27 жени. Резултатите може да варират.

**Инструментален тест, 25 жени

***Потребителски тест, 111 жени

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти