Моден триумф: Най-доброто от червения килим на наградите "Еми"

Сезонът на червения килим е в ход и някои от най-големите имена в телевизията се събраха в Peacock Theatre в Лос Анджелис за 76-те награди Emmy в неделя.

Връщайки се към обичайния си септемврийски интервал (след като стачките на актьорите и сценаристите изместиха миналогодишната церемония за средата на януари), наградите Еми често намекват кои телевизионни предавания може по-късно да заслужат Златния глобус и наградите на Гилдията на актьорите. Те също така често предсказват тенденциите за вечерно облекло, които ще властват в Холивуд през следващите месеци.

Вижте СНИМКИ от 76-ите награди „Еми“

Червеният килим на вечерта беше сравнително скромен, като много присъстващи избраха тъмни дълги рокли, класически силуети и рокли с шлейф. Въпреки това имаше много забавни щрихи сред традиционно елегантните черни тоалети, от фините златни детайли на ретро визията на Alexander McQueen на Лаверн Кокс до искрящото деколте на роклята с халтер на Ralph Lauren на Селена Гомес.

Някои от най-добрите моменти на вечерта обаче дойдоха в съвсем по-светъл нюанс: розово. Влюбихме се в костюма на Мерил Стрийп!

Emmy 2024
Снимка: Getty Images

На други места присъстващите се откроиха с материи, включително актьорът от „Мечката“ Айо Едебири, който удиви с мозаечен тоалет на Bottega Veneta, украсен с пайети, и Куинта Брусън, чиято рокля без презрамки от модна русалка на Georges Chakra изглеждаше почти като течност. Кристен Уиг (в Оскар де ла Рента) и Джилиан Андерсън (в Емилия Уикстед) бяха сред няколко присъстващи, които впечатлиха със сребристи метални рокли.

Изненадващата поява на Кристина Апългейт на наградите "Еми" 2023

При мъжкото облекло много присъстващи избегнаха традиционните черни вратовръзки в полза на нещо по-пищно. Звездата от „Abbott Elementary“ Крис Перфети впечатли с театрална риза с волани от колекцията на Christian Siriano за пролетта на 2025 г., а звездата от „Fallout“ Арън Мотен пристигна в изцяло червен костюм на Kenzo с яка на Nehru. Актьорът от "Предателите" Алън Къминг и колегата му шотландец Ричард Гад, създател на "Baby Reindeer", носеха килтове, като карираният шлейф на първия се появяваше от кремавото му яке Teddy von Ranson, за да служи и като шал.

Дори онези мъже, които избираха по-конвенционално облекло за червения килим, включиха игриви щрихи, от скулптурното деколте Loewe на водещия Дан Леви до копринената разкопчана риза на костюма на Джорджо Армани на Джонатан Бейли.

Вижте в галерията любимите ни визии на тазгодишните награди Emmy!

Най-доброто от червения килим на наградите "Eми" 2024

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти