Създадено за

Младата кожа не е въпрос на магия, а на наука

Младата кожа не е въпрос на магия, а на наука
Снимка: L"Oreal Paris

Собствената ни кожа е най-ценната „дреха“, която можем да носим с гордост и самочувствие всеки ден, сякаш минаваме по червения килим.

Но как да сме наистина уверени, че кожата ни е в най-доброто си състояние? Как да сме сигурни, че я поддържаме в оптимална за възрастта ни форма? Вероятно с магия, ще си кажете…

Не, с наука, отговарят от L’Oreal Paris. Именно на науката зад красотата беше посветено специално събитие на марката, провело се на 1 октомври в Сърбия.

Снимка: L"Oreal Paris

На него присъстваха журналисти, инфлуенсъри и последователи на марката от пет страни – България, Сърбия, Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина. В четири отделни зони гостите можеха да се запознаят отблизо с формулите, активните съставки и проучванията, които се крият в малките бурканчета и флакончета на емблематичните серии на марката.

И да се уверят с очите си, че ефективността на L’Oreal не се дължи на магия, а на над стогодишен опит в разработването на иновативни ефективни формули и доказано работещи за красотата на кожата продукти.

Снимка: L"Oreal Paris

Ето и четирите серии, които бяха в светлината на прожекторите:

Revitalift Filler

На фокус бяха два от продуктите от серията – серум и дневен крем, специално създадени да запълват бръчките и да подобряват еластичността на кожата. Благодарение на хиалуроновата киселина, тези формули осигуряват дълбока хидратация и изглаждане на кожата.

Revitalift Laser

Иновативните формули, вложени в серума и дневния крем от линията проникват дълбоко в кожата като лазер, видимо коригирайки признаците на стареене, включително дълбоките бръчки.

В допълнение текстурата и стегнатостта на кожата са подобрени за истински „магично“, подмладяване.

Снимка: L"Oreal Paris

Revitalift Clinical

Неизменна част от грижата за кожата е витамин С – една от най-популярните антиейдж съставки през последните години. Откриваме я в серията Revitalift Clinical серум и флуид, които съдържат 12% витамин C, витамин Е и салицилова киселина. Използвани в комбинация, те овладяват появата на първи бръчки и придават блясък и равномерен тен на кожата.

Bright Reveal

Четвъртата серия на фокус по време на събитието в Сърбия е Bright Reveal – серум и флуид, обогатени с ниацинамид, който видимо намалява тъмните петна, като същевременно кожата е хидратирана и сияйна.

Продуктите от тази серия таргетират тъмни петна с различен произход – след излагане на слънце, възрастови изменения и акне.

Снимка: L"Oreal Paris

Акцент на събитието беше не само външната красота, достижима с продуктите на компанията, но и вътрешната самоувереност, която е така важна за всички жени.

„Това е специален момент за екипа на L’Oréal Paris Skincare. Днес празнуваме повече от век научно обосновани козметични продукти, които вдъхват увереност на жените да вярват в себе си, да променят света и да се радват на доброто си самочувствие всеки ден”, сподели Стела Плеше Бонифачич, мениджър на марката L’Oreal Paris Skincare по време на събитието.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти