Играй и спечели маска за лице на Loreal с Edna.bg

Играй и спечели маска за лице на Loreal с Edna.bg
Снимка: Edna.bg

Мария Николова

* Играта приключи в четвъртък (24.11.). Имената на победителите можете да видите ТУК.

Преди няколко дни нашите приятели от Loreal изненадаха екипа на Edna.bg с прекрасни подаръци, на които би се зарадвала всяка една жена: новата специална серия маски за лице Pure Clay с мощна комбинация от 3 вида глина.

И тъй като ние, редакторите, сме любознателни за новите тенденции в козметиката, веднага разбрахме, че става въпрос за видове глина:

- Расул, известна с това, че помага за изчистването на кожата;

- Каолин, популярна със свойството си да абсорбира замърсяването по лицето и излишния себум;

- Монтморилонит, която разбрахме, че действа добре върху несъвършенствата на кожата;

И тъй като нашият екип е от 3 грации, веднага искахме да изпробваме качествата на продуктите, така всяка от нас грабна по един от тях и резултатът наистина беше по-чиста и по-красива кожа след 10 минути!

Първата маска се нарича Pure Clay Glow Mask, съдържа и растителен въглен и има озаряващ ефект. Действа като магнит за замърсяванията, а кожата е озарена и дишаща. Почистването на лицето става интензивно, но не се изсушава. Нанася се 2-3 пъти в седмицата върху чиста кожа и след 10 минути се отстранява с влажна кърпа или с хладка вода.

Снимка: Edna.bg

Втората от серията е Pure Clay Purify Mask, съдържа екстракт от евкалипт и при нея наблюдавахме пречистване и матиране на кожата, без лъщене. За нея можем да кажем, че почиства порите, отстранява излишния себум и тенът се освежава. Нанасяме я и я отстраняваме по същия начин.

Снимка: Edna.bg

И третата, която опитахме, е Pure Clay Exfo Mask с екстракт от червени водорасли. Тя има зърнеста кремообразна текстура, която прави своеобразен пилинг на кожата, прави я по-блестяща без да я изсушава и изравнява тена. Текстурата на кожата става изключително фина, а порите - по-малко видими.

Снимка: Edna.bg

И трите маски потвърждаваме, че са дерматологично тествани и не са създавали неприятно усещане по време на третирането на кожата ни с тях.

А тъй като обичаме да радваме вас, нашите читателки, Edna.bg реши да ви даде възможност и вие да пробвате новите маски за лице на Loreal и да се убедите в качествата им лично.

От днес, 21.11 до четвъртък, 24.11 (до 23:59 ч.), имате възможност да участвате за спечелването една от трите изброени по-горе маски за лице на Loreal по ваш избор. В имейл до редакционната ни поща edna@netinfocompany.bg, озаглавен "game Loreal", ни напишете вашите 3 имена, възраст, от кой град сте, актуален адрес и телефон за връзка, както и желаната от вас маска, за която се състезавате и желаете да изпробвате (Pure Clay Glow Mask, Pure Clay Purify Mask или Pure Clay Exfo Mask). 

Снимка: Edna.bg

На 25.11, петък, на лотариен принцип ще изтеглим имената на 6 победителки, всяка от които ще спечели маската за лице, която е посочила в своя имейл за участие. И ще ви кажем кои са късметлийките в статия в Edna.bg.

Пожелаваме на всяка Edna от вас успех и късмет и ви стискаме палци! Очакваме вашите имейли за участие yes

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти