Намажи ме, поглези ме...

Намажи ме, поглези ме...
Снимка: Thinkstock

Докосване на нежно олио за тяло... Не е ли това най-големият дар, който можем да поднесем на тялото си, особено през лятото?

Днес ще ви дадем няколко идеи как да омекотите кожата си с олио за тяло.

Можете да го втривате в кожата си сами или да помолите половинката си да ви помогне с нанасянето му върху частите на тялото, които не достигате лесно с ръце. Като гърба например. И ето ти един чудесен повод за приятен масаж.

Продуктите, които ще ви представим, са подходящи за ежедневна употреба, дерматологично тествани са. Препоръчваме да намажете и поглезите кожата си с тях непосредствено след баня, за да запазите нейната хидратация.

Подхранващо олио за тяло, обогатено с 4 ценни масла

Разкрива естествената красота на кожата. Обогатено с ценни масла от арган, макадамия, бадем и роза, известни със своите подхранващи и овлажняващи свойства, олиото за тяло Garnier Ultimate Beauty Oil от серията Garnier Body мигновено хидратира и преобразява кожата. Още от първото нанасяне тя е освежена, кадифено мека и сияйна, "облечена" в божествен аромат.

Олио за тяло с масло от авокадо

Интензивно подхранваща и овлажняваща формула, създадена от Nivea за суха и много суха кожа. Благодарение на маслото от авокадо, олиото за тяло Nivea Soft хидратира кожата и създава защитен повърхностен слой, който предпазва от прекомерната загуба на влага. В комбинация с лек масаж, сухата кожа възвръща своята мекота и еластичност, като по този начин предотвратява риска от образуването на стрии.

Подхранващо олио за тяло с аромат на жасмин

Богато, ароматно, подхранващо – олиото за тяло на Casyopea с аромат на жасмин действа благотворно не само върху кожата, но и на настроението. Във формулата му са включени подхранващи натурални масла от бадем, жожоба, грейпфрут и кайсиеви костилки. Общото действие на този подхранващ натурален микс е постигане на великолепна, еластична, подмладена и блестяща кожа, съпроводена от добро настроение и великолепен аромат на жасмин.

Сухо спрей олио с масла от карите и сладки бадеми

Сухият спрей Le Petit Olivier от серията Shea Butter Collection е предназначен за цяло тяло. Иновативният състав е обогатен с масла от карите (ший) и сладък бадем. Формулата помага на кожата да бъде по-добре хидратирана, мека и бляскава. Сухото олио има изключителни възстановяващи, подхранващи и регенериращи свойства. Спреят се абсорбира бързо, без да оставя мазни следи по кожата. 

Антицелулитно масажно олио

Олиото на Ziaja води със себе си нежен и чувствен масаж. Докато отпуска сетивата, то се бори и с неприятния целулит. Олиото помага за подобряване на микроциркулацията на кръвта. Неговата формула е обогатена с портокал, който подхранва кожата, като я зарежда с витамини. Действието на олиото се състои в изглаждане и омекотяване. То намалява целулита и оставя тялото да се чувствате перфектно. Разкошният му цитрусов аромат освежава без да оставя следи по дрехите.

Олио за тяло с био арган

Олио за тяло с био арган на Dr. Scheller от серията Dr. Scheller Argan Oil & Amarant е изключително подходящо за масажи. В състава му е вложено масло от авокадо, което подпомага за сухата и лющеща се кожа, като я хидратира и подхранва. Маслото от био арган я омекотява и я прави еластична. Същевременно с това има антиоксидантни свойства и се бори с вредното влияние на свободните радикали. При употребата на олиото за тяло кожата придобива по-младежки вид и става по-мека.

Интензивно подхранващо олио за тяло с био масла от магарешки трън и маслина

Кожните проблеми, вследствие на липсата на добра хидратация или по време на и след бременността, вече могат да станат минало с помощта на интензивното подхранващо олио от Kneipp. Олиото не само възстановява и подобрява структурата на сухата, лющещата се и изпъната кожа, но и осигурява интензивна регенерираща грижа при наранени зърна и стрии, получени по време на бременността. Във формулата е вложено масло от грейпфрут в комбинация с био масла от магарешки трън и маслина. Те са богати на ненаситени мастни киселини, като по този начин предпазват кожата от загуба на влага и предоставят основни хранителни вещества, които придават на кожата копринена гладкост.

Олио за тяло с бразилски орех и вечерна иглика

Едновременното осигуряване на хидратация на кожата и косата е факт. Един продукт с изключително полезни и безвредни съставки осъществява това действие. Acorelle предлага био коприненото си сухо олио, което е със 100% натурален произход. Освен, че осигурява мощна хидратация на кожата на лицето, тялото и косата, неговата формула омекотява и предпазва. Олиото включва в състава си масло от иглика, което запазва младостта на кожата, масла от ядки на бразилски орех, които подхранват. За мощната хидратация и еластичност на кожата се грижи етерично масло от сандалово дърво.

Олио за тяло против стрии, белези и кожни петна

Олиото на Re-Gen е специално създадено, за премахване на стрии и предотвратяване на повторната им поява. Иновативната му формула помага за редуциране на пигментацията и съответно не позволява да се образуват петна. Отлично въздейства върху сухата кожа, като я овлажнява и я предпазва от загуба на влага, подобрявайки вида на отпуснатата кожа. В състава си съдържа ценни масла, които имат успокояващ и омекотяващ ефект. Уникалната активна съставка PCL Liquid осигурява защитен хидрофобен слой върху кожата. Благодарение на нея, се задържа влага и по този начин се увеличава еластичността.

Масажно олио за тяло с черен шоколад

Олио за тяло на Angel's Spa, което има божествен успокояващ аромат на тъмен шоколад. Подходящо е за употреба при масажи и SPA процедури, спомага за намаляването на стреса и умората. Ободрява и стимулира сетивата, като при масаж се забързва циркулацията на кръвта и лимфата. В състава на олиото са вложени етерични масла от слънчоглед и жожоба, които хидратират кожата, правейки я по-мека. Витамин C и витамин E се грижат да бъде подхранена. Дифузерът на опаковката спомага за икономичното и лесно използване на олиото.

А сега е време да намажете и поглезите кожата си с даровете на ценните масла... А защо и да не помолите вашия любим да ви помогне с това приятно занимание?

Прочети още:

Скандинавска спа терапия за ходила

Как да си направим лосион

Грижа за тялото след душ или вана

План за действие срещу целулита

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти