6 неща, които задължително трябва да имаш в гардероба си през лятото на 2017-а

6 неща, които задължително трябва да имаш в гардероба си през лятото на 2017-а
Снимка: Thinkstock

Лятото наближава и все повече и повече си мечтаем за любимите ни дрехи, обувки и чанти, които подчертават излъчването ни през този сезон.

И все пак, винаги имаме нужда от нещо ново и актуално в гардероба си. Жени сме!

И за да сме в крак с тенденциите, се допитахме до нашите приятели от онлайн магазина за висококачествени и оригинални продукти от света на модата, парфюмерията и козметиката Grabells.bg, които ни споделиха кои са задължителните 6 неща, с които всяка уважаваща себе си дама трябва да попълни гардероба си през лятото на 2017-а.

Ето ги и тях:

Тъмносиня рокля
Черни кожени сандали на висок ток
Къси панталонки с фигурални шарки
Бански костюм в бебешко синьо
Черна тениска с щампован надпис
Дамска чанта в класически модел

Тъмносините дрехи винаги са били предпочитани през лятото. Тъмносиньото е цветът на морето, на разходките по плажа привечер, на настроението, когато сме на почивка и се чувстваме одухотворени и заредени с положителна енергия. Затова и роклята в този нюанс е най-добрият избор за романтична вечеря в летните нощи или за ежедневна визия в офиса или на бизнес среща.

Черните кожени сандали са перфектното допълнение на всеки летен тоалет: било то рокля, къси панталонки, пола или дънки... Пасват перфектно и на по-официален, както и на по-ежедневен и неангажиращ аутфит. А хубавата новина е, че стоят перфектно както на по-нисък, така и на по-висок женски силует. 

Фигуралните шарки са актуална тенденция от 2 години насам, но това лято те ще изпъкват най-добре върху късите ни панталони. Ако все още не сте се спрели на конкретна шарка и модел, заложете на неутрален цвят (сиво, кремаво, телесно, бледорозово), което прелива в цветни несиметрични фигури. Ние ви препоръчваме класическият бежов модел, съчетан с етномотиви.

И ако всяка година при модата за бански костюми идва цвят, който се превръща в абсолютен фаворит сред дамите, то тази година банският трябва да бъде син. Във всички вариации на този прекрасен цвят: тъмно, тюркоазено, бебешко... Синьото е цвят на свободата, усещане, което получаваме точно когато плуваме във водата или се наслаждаваме на безкрайността на плажа.

Едноцветните тениски с надпис са перфектен щрих за всякакво облекло - отиват си с къси панталонки, с дънки, с поли и не създават ангажимент към визията. Просто идеални за ежедневието. Черна тениска с бял надпис е същинска класика, на която винаги може да се заложи, когато искаме да изглеждаме стилни, но не прекалено претенциозни през лятото.

През най-топлия сезон в годината трябва да притежаваме аксесоар, който е едновременно красив, сигурен, вълнуващ, вдъхновяващ и забележим но по един омекотен, некрещящ начин. Точно тук идва ролята на класическата дамска чанта, по възможност, в по-неутрален цвят, да подчертае, завърши и направи съвършен летния тоалет.

Заложите ли поне на една от тези тенденции, си гарантирате цветно, стилно и незабравимо лято...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти