Задължителните 5: Дрехите за всеки повод, които трябва да имаш в гардероба си

"Нямам какво да облека!". Звучи ли ви познато? Ние също сме били там, така че решихме да съберем няколко неща от основния гардероб за жени, които ще гарантират, че имате нещо, което е идеално за носене за всеки повод.

►10 рокли, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Разбира се, основните неща в гардероба ви трябва да включват елементите, които отразяват вашия подход към модата и вашето настроение.

Перфектните дрехи и аксесоари за оцеляване през лятото

Ето нашите топ 5 избора:

Малката черна рокля

дрехи
Снимка: iStock

Това е класика! Тя трябва да присъства в гардероба на всяка жена. Вземете си такава, която ласкае фигурата ви и издига стила ви. Каквото и да е деколтето – високо, изпъкнало, консервативно V-образно деколте или драпирано, всички те изглеждат еднакво елегантно. Без ръкави е чудесен избор за деня и нощта, дори през лятото или зимата. Уверете се, че стои добре, има семпла кройка и е изработена от качествена и удобна материя. Най-добре е да се носи с минимални украшения.

Гащеризон

дрехи
Снимка: iStock

Може да не сте очаквали скромният гащеризон да влезе в списъка с основни неща в гардероба, но ви уверяваме, че това е най-универсалната и забавна дреха, която някога ще притежавате. Всъщност, гащеризонът си създаде стилна ниша в света на висшата мода.

Вече не е пренебрегван и може да бъде вашата предпочитана дреха за ежедневни разходки с равни обувки. Можете да го облечете и за вечер в града с обувки на ток и малко блясък. Ако все още нямате такъв, поглезете се с шикозен гащеризон, който излъчва стил.

►Как да изглеждаш скъпо и луксозно без да се разоряваш

Бяла риза

дрехи
Снимка: iStock

Изглеждайте безпроблемно шик в семпла, изчистена бяла риза. Тази "вечна" дреха може да ви накара да се почувствате женствени, секси и дръзки, и всичко това едновременно. Носете с официални панталони, ако сте професионалист и се подготвяте да грабнете деня, или, за по-небрежен външен вид, съчетайте със семпъл чифт дънки. Само не забравяйте, че колкото по-лека е материята, толкова по-официална е ризата.

Можете също така да опитате с очарователна бяла блуза за интересен привкус. Семпла и елегантна, можете да носите такава от мека материя за максимален комфорт. Заложете на дантела и волани, за да добавите нещо допълнително към визията си.

Черни панталони

дрехи
Снимка: iStock

Точно това, от което се нуждаете, независимо дали е за работа или за вечер навън. Намерете перфектно скроените панталони с лека висока талия и прави или заострени крачоли. Те лесно могат да заменят дънките ви, тъй като са удобни и гъвкави. Носете ги с потник и яке за среща или със сладко горнище за по-небрежна обстановка. Добавете и няколко бижута за малко блясък.

Дълга рокля

дрехи
Снимка: iStock

Трябва да имате зашеметяваща, развяваща се дълга рокля, която изпъква върху фигурата ви и добавя великолепна женствена нотка. Заложете на деколте, което изглажда формата ви, и ръкави с удобна за вас дължина. Дългата рокля изглежда елегантно в повечето цветове и е страхотна основна част от гардероба. Изберете аксесоари, за да подобрите цялостната визия.

Ето какво казват цветовете на дрехите ви за вас

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти