-
1/4. Защо спанакът е по-полезен, когато е сготвен?
Увеличава количеството на бета-каротин
Според проучвания при консумация на варен спанак нивото на бета-каротин (антиоксидант, който помага за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и рак на белия дроб) асимилиран е по-високо, отколкото в случая със суровия спанак.
Защо спанакът е по-полезен, когато е сготвен?
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Кисело мляко и канела за отслабване
- От 1989 до 2025: Трансформацията на Калина през годините
- Колко сте съвместими с партньора ви според датите ви на раждане
- В понеделник се раждат емоционалните, във вторник - буйните: какъв човек сте според деня, в който сте родени
- Днес е Антоновден! Който подхване работа, ще боледува цяла година
- Ако той ти каже това, значи не го бива в леглото