-
1/4. Защо спанакът е по-полезен, когато е сготвен?
Увеличава количеството на бета-каротин
Според проучвания при консумация на варен спанак нивото на бета-каротин (антиоксидант, който помага за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и рак на белия дроб) асимилиран е по-високо, отколкото в случая със суровия спанак.
Защо спанакът е по-полезен, когато е сготвен?
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 5-те женски имена, които носят най-силна положителна енергия
- 10 признака, че не тялото, а душата ти е много изтощена
- Какво значение носи последната цифра от годината ви на раждане?
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- Вълшебните места в България, които сбъдват желания и лекуват
- Вижте колко сладка е била като дете Лили Иванова