-
5/7. Тайните за вкусни кисели краставички от нашите баби
Време за варене
Независимо какви продукти и подправки сте избрали да сложите на киселите си краставички, от съществено значение за вкуса и текстурата им е времето на варене. За да станат по-хрупкави трябва да ги варите точно 4 мин., като се брои времето от завирането им. Това означава, че е необходимо да стоите до огъня или котлона и да следите времето по часовник. След като минат 4 мин. огънят се загасява (котлонът се изключва), бурканите започват бавно да се охлаждат като се налива постепенно студена вода в съда, в който са сложени да се варят. Когато водата е изстинала достатъчно, започнете да вадите бурканите и ги поставяйте с капачката надолу.
Тайните за вкусни кисели краставички от нашите баби
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Магнезий - естествен антидепресант
- Зъбната болка невинаги е причинена от проблеми със зъбите
- ТЕСТ: Избери си свещ и разбери дали съкровените ти желания ще се сбъднат
- Защо Лилибет и Арчи имат рижа коса? Обяснението е много просто
- 15 вълшебни храни, които топят килограмите скоростно
- 9 неща, които трябва да направите преди секс