-
1/7. Тайните за вкусни кисели краставички от нашите баби
Подберете големината на киселите краставички според това за какво и за какъв вид консервиране ще ги използвате
Обикновено за по-солените туршии, които се приготвят в комбинация с кисело зеле и моркови, се използват по-големите краставички, а за буркани, които се пълнят само с краставички, е добре да избирате по-малките зеленчуци. Друг вариант е след като сте купили краставичките да ги сортирате по размер. Така ще имате буркани с малки краставички, които с удоволствие да хапвате директно и буркани с по-едри краставички, подходящи за приготвянето на салати;
Тайните за вкусни кисели краставички от нашите баби
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 странни неща, които пречат на женския оргазъм
- Лазаровден е! Ето кой празнува днес и какви са поверията и обичаите
- Дрехите, които правят всяка жена по-сексапилна на мига
- Какво представлява средиземноморската диета (и как да я спазваме)
- Уникална хитрина: Как да почистим матрака със сода за хляб
- Тя е на 30 години, но не знаем почти нищо за нея: вижте дъщерята на Том Круз и Никол Кидман