-
2/5. Тайни за приготвянето на вкусни тиквички
Не осолявайте предварително!
Осоляването на тиквичките, особено на пържените, трябва да става едва след тяхното приготвяне. В противен случай, ако сте посолили предварително парченцата, те ще започнат да отделят сок. Така при процеса на пържене ще получите допълнителна вода в тигана, отделена от тиквичките. Те няма да станат хрупкави и приятно запечени, а ще се задушат.
Тайни за приготвянето на вкусни тиквички
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
12 дни до магията
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Тези хора имат специална карма. Вижте дали сте сред тях!
- Как правилно да се грижим за коледната звезда
- 12 причини да правим секс всеки ден
- Бабината диета, която топи мазнините без гладуване
- Тибетският ТЕСТ, от който ще научиш неподозирани неща за себе си
- Родопското чудо зеолитова вода - какво знаем?