-
6/7. Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Печене на тиква във фурната
Загрейте фурната до 200°C и изпечете тиквата за 25-30 минути или докато омекне при пробождане с вилица. Печенето подобрява естествената сладост на тиквата и добавя възхитителен карамелизиран външен вид.
Тайната за неустоима и ароматна печена тиква
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Какви са ползите на мурсалския чай
- 15 неща, на които никой мъж не може да устои
- Невена Коканова и Раде Маркович - историята на една невъзможна любов, която изпепелява
- Категоричните признаци, че си богиня в леглото
- Най-полезните мазнини, от които отслабваме
- Буковски за жените - дълбоко и малко мръсно